Konginkankaalla Nelostiellä liikenneonnettomuus: Kaksi kuoli ja neljä loukkaantui

0:43
Video: Tämä tilanteesta tiedetään.

Nelostiellä Äänekosken Konginkankaalla on liikenneonnettomuus, jossa osallisena on ollut kolme henkilöautoa ja rekka. Turmassa on menehtynyt kaksi henkilöä.

Neljä loukkaantunutta henkilöä on kuljetettu Jyväskylän keskussairaalaan.

Poliisi kertoo että turmassa menehtyneet kaksi miestä ovat kotoisin Etelä-Suomesta.

Paikalla on pelastuslaitoksen mukaan ollut useita ensihoidon yksiköitä sekä lääkärihelikopteri.

Pelastuslaitos sai hälytyksen turmasta noin kello 12.40. Pelastuslaitokselta kerrotaan puoli kolmelta iltapäivällä, että toista tuntia kestäneet pelastustoimet on saatu päätökseen. Tie on silti yhä suljettuna.

– Onnettomuustilanne on alkanut pohjoiseen matkalla olleen ajoneuvon siirryttyä ohituskaistalle, jonka seurauksena ajoneuvo on ajautunut vastaantulevien kaistalle. Onnettomuudessa on vaurioitunut myös ohitettava rekka ja ohittaneen perässä ajanut henkilöauto, poliisi tarkentaa.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Lisäksi asiassa suoritetaan kuolemansyyn selvittäminen. 

Nelostie oli suljettuna onnettomuuden takia liikenteeltä usean tunnin ajan, ja paikalla oli käytössä kiertotie. Puoli viiden jälkeen liikenne kulki jälleen normaalisti, tieliikennekeskus tiedotti.

Juttua ja otsikkoa muokattu 9.1. kello 14.37: Kuusi henkilöä osallisena, pelastustyöt päättyneet.

Päivitys kello 19.25: Liikenne kulkee jälleen normaalisti.

Konginkankaan vuonna 2004 tapahtunutta tuhoisaa liikenneonnettomuutta käsiteltiin viime syksynä Missä olit, kun? –ohjelmassa. Videomateriaalista varoitus: Ei herkille! Ensimmäiset kuvat turmapaikalta paljastivat järkyttävän näyn.

3:03


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja