Mainos

Kommentti: Miten käy Ensitreffit alttarilla -parien? Ennakkoasetelmat muuttuivat täysin

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi tulee tiistaina 8.11. päätökseensä. Parien taivalta on seurattu nyt yhdeksän jakson verran, mikä tarkoittaa heidän elämässään noin viittä viikkoa.

Viiden viikon aikana parit ovat menneet naimisiin, käyneet häämatkalla, muuttaneet yhteen ja ennen kaikkea opetelleet tuntemaan toisensa siten, että voivat tehdä päätöksen tulevaisuudesta. Jatkaako taivalta yhdessä vai erikseen?

Onko viisi viikkoa liian lyhyt aika niin suuren päätöksen tekemiseen? Normaalissa seurustelusuhteessa se varmasti olisikin, mutta Ensitreffit-parien suhde on kaikkea muuta kuin normaali. Parit käyvät läpi parisuhteen eri vaiheet pikakelauksella kameratiimin edessä. Paineistettu tilanne saa ihmisistä esiin niin parhaat kuin huonoimmatkin puolet.

Tällä kaudella olemme saaneet seurata kolmen hyvin erilaisen parin tarinaa. Sarjaa aktiivisesti seuraavat ovat varmasti jo vetäneet omat johtopäätöksensä siitä, kuinka parien käy tänään nähtävässä viimeisessä jaksossa. Voin paljastaa, että omat veikkaukseni ovat menneet tämän kauden aikana monta kertaa uusiksi.

Hääpäivänä minusta näytti vahvasti siltä, että yksi pari jää aivan varmasti yhteen, Mikko ja Heidi. Heidän kemiansa oli alussa jotakin sellaista, minkä olisi luullut enteilevän pitkää rakkaustarinaa. Viisi viikkoa myöhemmin tilanne on kääntynyt täysin päinvastaiseksi. Kemia on kadoksissa ja suhde pahasti jumissa. Pari on riitelee jatkuvasti eikä saa erimielisyyksiään sovittua.

Myös katsojat ovat laittaneet merkille pariskunnan alamäen, sillä MTV:n gallupissa vain 1,56 prosenttia äänestäjistä oli sitä, mieltä, että Heidi ja Mikko jäävät yhteen. Osaako pari tehdä oikean päätöksen suhteensa tulevaisuudesta ja onko päätös yksimielinen?

Millan ja Kimmon yhteinen tulevaisuus on varmasti ohjelman suurin kysymysmerkki. Paria yhdistää moni asia, kuten rakkaus matkustamiseen, liikuntaan ja nuorekkaaseen elämänmenoon. Heidän tapansa kommunikoida toisilleen on kuitenkin hyvin erilainen. Siinä missä Milla sanoo asiat suoraan, on Kimmo paljon hillitympi. 

Myös heidän tulevaisuuden suunnitelmansa poikkeavat toisistaan. Kimmo olisi valmis isäksi muutaman vuoden kuluttua, mutta Milla on valmis keskustelemaan asiasta vasta viiden vuoden päästä. Ovatko he valmiita antamaan suhteelleen mahdollisuuden eroavaisuuksista huolimatta vai koituuko erilaiset tulevaisuuden suunnitelmat parin kohtaloksi?

Tiinan ja Samuelin rakkaustarina on aivan omaa luokkaansa. Heidän suhteensa lähti kehittymään hurjaa vauhtia häiden jälkeen. Viiden viikon päästä häistä tuntui, kun pari olisi ollut yhdessä jo vuosia. Heidän välillään on nähty yhtä lailla riitoja ja erimielisyyksiä kuin muidenkin parien välillä. Tiinan ja Samuelin vahvuutena on kuitenkin ollut alusta asti molemmin puolinen arvostus toisia kohtaan. He ovat osanneet rakentaa suhdetta jatkuvasti vahvemmalle pohjalle.

Pari on pystynyt joustamaan itselleen tärkeistä asioista yhteisen hyvän puolesta. Samuel suostui muuttamaan Tiinan luo Tikkurilaan ja Tiina on hellittänyt kontrolloinnin tarpeestaan. Kysymys kuuluukin, pystyykö Tiina ja Samuel sopeutumaan uusiin elämäntapoihinsa vai ikävöivätkö he takaisin entiseen elämäänsä?

Päätyivätpä parit mihin tahansa päätökseen, on varmaa, että jokainen heistä on oppinut itsestään ja parisuhteesta paljon kokemuksen kautta. Katsojat ovat eläneet parien mukana koko kauden ajan ja oppineet samalla heidän virheistään ja onnistumisistaan 

Keiden sinä veikkaat jäävän yhteen? Kommentoi alle!

Katso alta videoita parien matkan varrelta:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -parit tekevät päätökset suhteensa tulevaisuudesta tämän illan jaksossa 8.11. kello 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.