Komediatähti työskentelee nykyään supermarketissa – vastaa asiasta syntyneeseen kohuun

Komediatähti työskentelee nykyään supermarketissa 1:44

Näyttelijä Geoffrey Owens kiitteli fanejaan saamastaan tuesta kohun keskellä, joka syntyi hänen tullessaan tunnistetuksi työpaikallaan supermarketissa.

VIDEO: Geoffrey Owens kertoo kohusta

Geoffrey Owens, 57, päätyi aikaisemmin otsikoihin, kun näyttelijän fani tunnisti hänet työskentelemässä New Jerseyssä sijaitsevassa supermarketissa. Tämän jälkeen hän joutui lukuisten arvostelujen kohteeksi. Owens oli myös aikaisemmin tunnistettu työpaikallaan.

CNN-kanavan haastattelussa Owens kertoo, etteivät arvostelijat ymmärrä hittisarja The Cosby Show’n loppuneen 26 vuotta sitten. 

– Ihmiset olettavat minun tienaavan samalla tavalla, vaikken enää näy yhtä paljoa televisiossa.

Ohjelman jälkeen Owensin työpaikat ovat olleet väliaikaisia ja työ supermarketissa on mahdollistanut pysymisen mukana myös viihdealalla. Kohun myötä Owens lopetti työskentelynsä supermarketissa, jossa hän oli viihtynyt 15 kuukauden ajan.

Owensin mielestä ihmisten kiinnostus hänen työpaikkaansa kohtaan johtuu silkasta uteliaisuudesta. 

– Meistä on kiinnostavaa nähdä jonkun tipahtavan korkealta.

Good Morning America -ohjelman haastattelussa Owens kertoi saaneensa valtavan määrän tukea kohun keskellä, vaikka aluksi negatiivinen huomio pöyristytti.

– Tämä kaikki tapahtui niin yllättäen. Haluan kiittää kaikkia saamastani tuesta ja positiivisista kommenteista. Se on hämmästyttävää, Owens kertoo People-lehden mukaan.

Haastattelussa Owens kertoo toivovansa, että hänen kokemuksensa uudistaisivat muiden käsityksiä työn arvokkuudesta ja työntekijän kunniasta.

– Ei ole totta, että jokin työ olisi toista arvokkaampaa. Se voi olla paremmin palkattua tai paremmilla eduilla, näyttää paremmalta ansioluettelossa ja paperilla. Mutta oikeasti, se ei ole parempaa. Jokainen työ on arvokasta ja tärkeää.

Lähde: People , CNN

Lue myös:

    Uusimmat