Supertähti George Clooney kertoo äärimmäisistä olosuhteista, joissa hän kuvasi elokuvaa Suomessa – joutui sairaalaan vain päiviä ennen urakan alkamista

2:04
Supertähti George Clooney vieraili viime syksynä Helsingissä Nordic Business Forumissa

Näyttelijä George Clooney kertoo joutuneensa sairaalaan juuri ennen kuin kuvasi uutta The Midnight Sky -elokuvaa Suomessa.

Oscar-palkittu näyttelijä George Clooney kertoo Mirror-lehdelle, että hänet kiidätettiin sairaalaan juuri ennen The Midnight Sky -elokuvan kuvauksia. 59-vuotias näyttelijä oli laihduttanut roolia varten yli 12 kiloa, ja alkoi vain päiviä ennen kuvauksia kärsiä kovista vatsakivuista.

Clooney kertoo haastattelussa, että hänellä todettiin haimatulehdus, joka voi olla hengenvaarallinen tila.

– Luulen, että yritin pudottaa painoa niin nopeasti, etten huolehtinut itsestäni riittävästi, tähti paljastaa.

Näyttelijä joutui sairaalaan neljä päivää ennen kuin kuvausten oli määrä alkaa.

Clooney näytteli elokuvassa astronautti Augustine Lofthousea. Lisäksi hän ohjasi elokuvan. Tähti kuvailee haastattelussa projektin olleen kenties vaativin hänen urallaan, sillä hänen piti olla kovassa kunnossa roolia varten, ja myös ohjaustyö vaatii veronsa.

– Kesti muutamia viikkoja parantua, ja ohjaajana se ei ollut helppoa, sillä siinä työssä tarvitsee paljon energiaa, Clooney myönsi Mirrorille.

The Midnight Sky -elokuvaa kuvattiin myös Suomen pohjoisosissa. Clooney ei kuitenkaan kerro haastattelussa sitä, joutuiko hän sairaalahoitoon Suomessa. Hän puhuu kuitenkin haastattelussa siitä, millaista työskentely Suomessa oli.

– Olimme jäätiköllä Suomessa, ja se teki työskentelystä rankempaa. Siitä oli kuitenkin hyötyä roolin kannalta. Se oli suurempaa mitä olen koskaan tehnyt ja muistutti palapelin kokoamista. Mutta se oli hauskaa.

Elokuvan on määrä tulla katsottavaksi suoratoistopalvelu Netflixiin 23. joulukuuta, kertoo niin ikään Clooneyn haastattelusta uutisoiva Daily Mail.

Muun muassa Teho-osasto-sarjasta tuttu tähti antoi haastattelun brittilehdelle etäyhteyksien avulla Hollywoodissa sijaitsevasta kodistaan. Hän kertoi, että painonpudotuksen lisäksi hän joutui kasvattamaan parran, josta hän sai kuulla kommentteja Amal-vaimoltaan sekä parin kaksosilta.

– Kasvatin ison, ruman parran. Poikani rakasti sitä, koska hän pystyi piilottamaan sekaan kaikenlaista, enkä aina huomannut sitä. Saatoin mennä kuvauksiin ja todeta, että oho, parrassani on tikkari, Clooney kertoi.

– Vaimoni ja tyttäreni olivat kuitenkin hyvin onnellisia, kun ajoin parran pois, koska kasvojani oli vaikeaa nähdä sen sotkun keskeltä.

George ja Amal Clooney avioituivat vuonna 2014. Parin kaksoset Ella ja Alexander ovat 3-vuotiaita.

Clooneyn perhe on viettänyt viimeiset kymmenen kuukautta eristyksissä Yhdysvalloissa koronapandemian takia, eivätkä he siksi ole päässeet Britanniassa ja Italiassa sijaitseviin koteihinsa.

– Emme ole liikkuneet mihinkään helmikuun jälkeen. Los Angelesissa se on helpompaa, sillä täällä ei sada vettä tai lunta, totesi Clooney, jonka mukaan perhe viettää myös joulunsa Kalifornian auringon alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja