Mainos

Pilkatulle entiselle The Cosby Show -näyttelijälle satelee työtarjouksia – mukaan NCIS-sarjaan

1:44

Näyttelijä Geoffrey Owens on saanut useita uusia rooleja sen jälkeen, kun hänet kuvattiin työskentelemässä ruokakaupassa.

Entinen The Cosby Show -tähti Geoffrey Owens joutui yllättäen valokeilaan, kun Fox News ja The Daily Mail -sivustot julkaisivat miehestä kuvia työskentelemässä Trader Joe's ruokakaupassa. Kuvat herättivät nopeasti myötätuntoa miehelle ja kritiikkiä ihmisille, jotka nauroivat Owensin tavalliselle työlle.

Owens alkoi saada lukuisia työtarjouksia kuvien johdosta. Viimeisimpänä hänet on kiinnitetty NCIS New Orleans -sarjaan, Owens tullaan näkemään sarjan viidennen kauden kuudennessa jaksossa. Hänen on tarkoitus esittää sarjassa nähtävää uutta hahmoa komentaja Adamsia.

– Komentaja Adamsin roolia varten tarvitsimme jotakuta, jolla on näyttää myötätuntoa, pätevyyttä ja sydäntä. Geffory on sellainen pähkinänkuoressa, sarjan tuottaja Christopher Silber hehkutti valintaa.

Lisäksi Owens kiinnitettiin hiljattain Tyler Perryn The Haves and the Have Nots -sarjaan. Owens tullaan näkemään kymmenessä jaksossa sarjan kuudennella kaudella.

Owens työskenteli Trader Joe's -kaupassa viidentoista kuukauden ajan, mutta joutui jättämään työnsä lopulta julkisuuden takia. Hän esiintyi suositussa The Cosby Show -sarjassa vuodesta 1985 vuoteen 1992. Lisäksi hänellä on ollut sivurooleja sarjoissa, kuten Elämää Philadelphiassa ja The Affair.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja