Komea löytöeläinkodin työntekijä sai aikaan somemyrskyn: "En halua koiraa, mutta tuon miehen haluaisin"

Komea eläintenhoitaja sai tietämättään aikaan somemyrskyn: ”en halua koiraa, mutta tuon miehen haluaisin” 1:22
Videolla vaatimattomasti ulkonäöstään heränneeseen kohuun suhtautuvan Zackryn mietteitä.

Koiran adoptioilmoituksen Facebookiin jakanut löytöeläinkoti Yhdysvalloissa alkoi saada yllättäviä viestejä työntekijän komean ulkonäön takia.

Wichita Fallsin löytöeläinkoti julkaisee usein sosiaalisessa mediassa adoptoitavaksi annettavien lemmikkien kuvia. Välillä kuvissa poseeraa myös joku löytöeläinkodin työntekijöistä. Näin kävi myös erään Huskyn pennun kohdalla, kun tiukkailmeisen Sky-koiran viereen kuvaan asettui eläintenhoitaja Zackry Majewski.

– Ihmiset ovat soitelleet toimistolle ja pomolleni. Hän kertoi minulle, että julkaisun suosio on räjähtänyt, Zackry kertoo.

Vaikka moni onkin ollut kiinnostunut koiranpennusta, on valtaosa yhteydenotosta liittynyt Zackryyn ja siihen, voisiko Skyn sijaan järjestäytyä tapaaminen komean koiranhoitajan kanssa.

– Ei minulla edes ole omaa Facebookia, Zackry toteaa kiusaantuneena saamastaan huomiosta.

Julkaisu kuitenkin toimi Skylle parhaalla mahdollisella tavalla.

– Sky adoptoitiin tunti kuvan julkaisun jälkeen ja yli sata ihmistä soitti oikeasti vain sen takia. Se oli aika mahtavaa, Zackry kertoo.

Joset näe julkaisua, voit katsoa sen tästä. '

Zackryn ulkonäöllä koiria adoptoitaviksi

Julkaisun näki myös Facebook-käyttäjä Gabby Majewski.

– Näin hänet ja totesin, että tässäpä on komean näköinen nuori mies. Lähetin sen siskolleni ja ystävälleni, Kerroin heille, että en halua koiraa, mutta tuon miehen haluaisin, Gabby kertoo reaktiostaan.

Koska Zackrylla ei ole Facebook-tiliä, ovat sadat tuntemattomat ihmiset lisänneet hänet Snapchatissa ja Instagramissa.

Löytöeläinkoti on saanut julkaisun saaman julkisuuden myötä valtavasti huomiota osakseen ja soittoja on tullut satoja ympäri Yhdysvaltoja. Moni tosin haluaa nähdä Zackryn jatkossakin poseeraavan vapaiden lemmikkien kanssa.

– Monet tahtovat, mutta se ei ole minulle oikein luontaista. Olen kuitenkin valmis auttamaan, jos sen myötä lemmikkejä adoptoitaisiin, hän summaa mietteitään.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat