Kolmen lapsen äiti vinkkaa, kuinka säännöllisen kuntoilun saa mahtumaan kiireiseen elämäntilanteeseen

Genevieve on näyttelijä, lifestylebloggaaja, kolmen lapsen äiti ja kahdeksan kanan omistaja. Hän haluaa pysyä hyvinvoivana ja sporttisena. Näin hän tekee sen, paljastaa Women's Healthmag

Genevieve Padalecki sanoo, että hän tarvitsee luonnossa liikkumista pysyäkseen hyvinvoivana. Niin sanottu ulkoilmasali on monella tavalla hyväksi. 

– Luonto puhdista pään ajatuksista ja tuo uusia näkökulmia, Padelecki pohtii. 

Silloin, kun Genevieve kuntoilee ohjatuilla tunneilla, hän pyrkii vaihtelemaan niitä, jotta sekä mieli että kroppa saavat uutta haastetta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä. 

Monta asiaa kerrallaan

Genevieve sanoo luopuneensa yhden asian tekemisestä kerrallaan. Hän juoksee usein ystävän kanssa, keskustelee samalla tai sitten puhuu puhelimeen juostessaan. Kuinka helposti tekemisen saa kunnolla tehtyä niin loppuun? 

– Ole armelias itsellesi. Et voi aina tehdä kaikkea vain kerran, nainen pohtii. 

Joustavuus ja "multitaskaus" tekevätkin Genevieven liikkumisesta helpompaa. Instagrammissaan hän on myös tuonut esiin sen, että hän ulkoilee lastensa kanssa paljon – sekin on huomaamatta tehokasta arkiliikuntaa. 

Genevieven vinkki on myös kuntoilla yhdessä jonkun muun kanssa aina, kun se vain on mahdollista, sillä se auttaa pitämään kiinni tavoitteista.

Lue myös:

    Uusimmat