Kolmen lapsen äiti tarjoaa huonetta suuresta talostaan käytännössä ilmaiseksi – yhdellä ehdolla

6:03

Brittiäiti tarjoaa ilmaista huonetta kalliilta asuinalueelta Lontoosta samankaltaisessa tilanteessa elävälle ihmiselle, kertovat muun muassa brittimediat Independent sekä The Sun.

VIDEO: Mitkä sisustrendit ovat nyt vallalla? Mitä asunnon myymisessä tulee ottaa huomioon? Asiasta keskustelemassa sisustustoimittaja sekä Suomen kiinteistövälittäjäliiton toimitusjohtaja.

Ilmoituksen tehnyt Frances kertoo ilmoituksessaan olevansa ystävällinen 9-vuotiaan pojan ja 4-vuotiaiden kaksospoikien yksinhuoltajaäiti. Hän tarjoaa SpareRoom-sivustolle tekemässä ilmoituksessa ilmaista ”upeaa, valoisaa ja nykyaikaisesti sisustettua” huonetta suuresta talostaan kalliilla Primrose Hill -asuinalueella Lontoossa.

Huoneessa on oma kylpyhuone ja muuttajalla on lisäksi mahdollista saada käyttöönsä toinen huone.

Liian hyvää ollakseen totta? Kenties. Kenelle tahansa Frances ei luksushuonetta anna 300 punnan (noin 450 euron) kertamaksun hintaan. Ehtona on, että hakijan tulee olla yli kolmevuotiaan lapsen yksinhuoltaja.

– Toivon, että talon jakaminen toisi seuraa, tukea ja mahdollisuuden kasvattaa lapsemme lämpimässä, hoivaavassa ja ennakoivassa ympäristössä, Frances kirjoittaa ilmoituksen yhteydessä.

– Ole hyvä, äläkä loukkaa minua tai hädässä olevia perheitä ottamalla minuun yhteyttä, jos sinulla ei ole lapsia, hän jatkaa.

Ele saa ylistystä

Sosiaalisessa mediassa Francesin ilmoitus on saanut kiittävän vastaanoton.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Onpa kiva ja järkevä idea." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Kaunis asia. Miten herttainen ihminen." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Kuinka kiltti tämä ele onkaan. Hyvin tehty. Toivottavasti tästä syntyy uusi ystävyyssuhde." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Minä todella taputan tälle." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja