Mainos

Kolme pienkonetta maahan Yhdysvalloissa

Yhdysvallat pitää maassa viikonloppuna tapahtuneita pienkoneonnettomuuksia tapaturmina, ei terroritekoina.

Yhdysvaltain viranomaiset eivät usko, että maassa viikonlopun aikana tapahtuneet pienkoneonnettomuudet liittyisivät terrorismiin. Kolme Cessna-pienkonetta syöksyi taivaalta tuhoisin seurauksin.

Tampassa Floridassa kone törmäsi pilvenpiirtäjään. Tampalaisessa lakiasiaintoimistossa ei onneksi tehty töitä viikonloppuna. Harhateille lähtenyt pienkone tuli lopulta toimiston ikkunoista sisään.

Pilvenpiirtäjän evakuointi oli onnistunut. Cessna-172 -merkkisen koneen ohjaaja, 15-vuotias nuorukainen oli törmäyksen ainoa kuolonuhri. Hän oli ottanut koneen luvatta läheiseltä lentokentältä.

Rannikkovartioston helikopteri yritti turhaan saada konetta laskeutumaan, jopa F 15-hävittäjiä oli valmiina iskemään Tampan yllä. Viranomaiset eivät tiedä, tähtäsikö nuorukainen juuri pilvenpiirtäjään. He kuitenkin sulkevat jo nyt terrorismin mahdollisuuden pois.

Myös kaksi muuta Cessna-merkkistä pienkonetta on joutunut onnettomuuteen viikonlopun aikana. Kaliforniassa ja Coloradossa koneet tippuivat maahan lentokenttien lähellä. Molempien koneiden ohjaajat saivat surmansa.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 06.01.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.