Mainos

Kolme miestä raiskasi naisen Itä-Helsingissä

Helsingissä tapahtui viime lauantaina aamuyöllä törkeä raiskaus. Tapahtumapaikka sijaitsi Itä-Helsingissä, Vuosaaren tai Laajasalon alueella.

Nainen oli noussut vanhan valkoisen pakettiauton kyytiin linja-autopysäkiltä Vuosaaren Aurinkolahdesta. Noin tuntia myöhemmin nainen oli jätetty auton kyydistä Klaavuntielle Puotilassa. Autossa oli kolme venäjää ja romaniaa puhuvaa miestä, jotka väkivaltaa käyttäen ja sillä uhaten olivat kukin vuorollaan olleet yhdynnässä naisen kanssa autossa. Naista oli muun muassa kuristettu ja uhattu väkivallalla.

Toinen miehistä oli noin 30-40 -vuotias ja ruuminrakenteeltaan pullea. Hänellä oli vaaleat, lyhyet hiukset ja yllään vaaleansininen paita.Toinen mies oli nuorempi, noin 20-30 -vuotias. Mies oli tummahiuksinen, ja hänen hiuksensa oli muotoiltu vahalla tai geelillä. Nuorempi mies oli hoikka ja hieman treenattu. Myös kolmas epäilty raiskaaja oli 20-30 -vuotias, hoikka mies. Hänellä oli tummat hiukset, joita oli myös muotoiltu vahalla tai geelillä.

Miehet liikkuivat valkoisella vanhalla pakettiautolla, jossa oli takapenkki. Autossa oli joitain työkaluja ja jonkinlaista muovilevyä.Pakettiauto saattaa olla myös ulkomaan rekisterikilvissä.

Helsingin poliisi pyytää tapauksesta tai tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä tai pakettiautosta havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä väkivaltarikosyksikköön.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.