Mainos

Kolmas WinCapita-johtaja pakenee poliisia

WinCapita-jutun pääepäiltyjen joukkoon lukeutuva varkautelaismies on yhä karkuteillä ulkomailla. Nelikymppinen mies etsintäkuulutettu kansainvälisesti.

Poliisissa uskotaan, että mies piileskelee Kaakkois-Aasiassa. Thaimaassa viime vuodet asunut WinCapita-johtaja on tuttu myös aiemmista verkostomarkkinointivirityksistä. Hän myös mainosti epämääräisiä sijoitusmahdollisuuksia internet-sivuillaan, jotka on sittemmin poistettu netistä.

Oikeuden pöytäkirjan mukaan varkautelaismiehelle tuloutui WinCapita-rahaa lähes miljoona euroa.

Thaipoliisi iski Pattayalle

Thaimaassa pääepäiltyjen tilanne alkoi kiristyä viime vuoden loppupuolella, kun rahojaan menettäneet klubin jäsenet alkoivat tehdä thaipoliisille rikosilmoituksia. Poliisin DSI-erikoisjoukot tekivät lokakuun lopussa WinCapita-ratsian Pattayalle, jossa on viime vuosina elänyt iso joukko klubin suomalaisia jäseniä.

45 minuuttia -ohjelman tietojen mukaan klubiin jäseniä värvänneet ns. sponsorit ovat sittemmin poistuneet alueelta.

Kaksi johtajaa poliisivankilassa

WinCapitan esittelyvideolla esiintynyt ja nettikeskusteluissa vyölaukkumieheksi nimetty suomalainen halusi hänkin pois Thaimaasta. Lopulta vaihtoehdoksi jäi vain vapaaehtoinen paluu Suomeen. Poliisi otti etsintäkuulutetun miehen kiinni joulukuussa Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Aiemmin samassa kuussa klubin ykkösmies Hannu Kailajärvi oli löydetty Ruotsista. Miehiä pidetään tällä hetkellä poliisivankilassa. Keskusrikospoliisin molemmat ovat olleet kuulusteluissa yhteistyöhaluisia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.