Kokoomuksen kansanedustaja juhlailta päättyi harmillisesti, kun tavarat katosivat Linnan juhlien jatkoilta: Joutui odottamaan huoltomiestä ennen kuin pääsi kotiinsa

Kokoomuksen kansanedustajan Saara-Sofia Sirénin ja hänen puolisonsa Samin Linnan juhlien jatkot päättyivät hieman ikävämmällä tavalla, kun heidän päällysvaatteitaan katosi illan aikana.

Sirén kertoo heidän olleen lähdössä Linnan juhlien jatkoilta hotelli Kämpistä, kun he eivät löytäneet takkejaan naulakosta. Henkilökuntakin osallistui takkien etsintöihin, mutta ne jäivät kadoksiin.

Takkien taskuissa olivat myös molempien kotiavaimet. He joutuivatkin odottamaan juhlien jälkeen oven takana huoltomiestä, jotta pääsivät sisälle kotiinsa.

– Päästiin lopulta muutaman mutkan kautta kotiin, Sirén kertoo.

Suurta rahallista arvoa vaatteilla ja tavaroilla ei ollut, mutta ympäristöasioidenkin puolesta puhunutta poliitikkoa harmittaa laadukkaan tavaran hukkaaminen.

– Ne takit olivat tosi hyvin palvelleita. Oli molemmat varmaan 10 vuotta olleet käytössä, ja varmaan olisi ollut vielä seuraavatkin kymmenen vuotta käyttöikää jäljellä. Se on kyllä harmi, Sirén sanoo.

Puoliso Samilla oli myös matkassaan 25 vuotta palvelleet nahkahanskat, jotka nekin katosivat samassa rytäkässä, Sirén harmittelee.

Linnan juhlissa välitön tunnelma

Sirén kiittelee Kämpin henkilökunnan avuliaisuutta tilanteessa, mutta takkien kohtalo yhä mysteeri. Aina kun on paljon ihmisiä samassa paikassa, tällaista voi sattua, Sirén kuitenkin toteaa. Vielä on toivoa, että joku muista paikalla olleista vieraista huomaa ottaneensa väärän takin matkaan ja palauttaa sen ravintolaan.

Sirén on jo haastatteluhetkellä lauantaiaamupäivällä matkalla kohti varsinaista kotipaikkaansa Turkua, jossa odottaa tavallisempi perheviikonloppu.

Vaikka jatkojen jälkeen tavaroiden hukkuminen ja huoltomiehen odottelu harmittivatkin, jälkikäteen Linnan juhlista jäi Sirénille kaikkiaan arvokas ja lämmin tunnelma.

– Nehän ovat todella välittömät juhlat; on paljon tuttuja ja kaikilla on hyvä mieli, Sirén kuvailee juhlien tunnelmaa.

– Ei voi muuta, kuin hyvällä mielellä mennä eteenpäin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja