Koko kansan suosikiksi noussut Karjalan evakkolauluja laulava Jorma-pappa villiintyi suorassa televisiolähetyksessä – katso video villistä tanssista!

0:55
Jorma-pappa villiintyi täysin suorassa televisiolähetyksessä – katso video papan villistä TikTok-tanssista!

Suomalaisten sydämet sulattaneet laulava kaksikko Lotta ja pappa jatkavat edelleen lauluvideoiden tekoa papan kotoa Valkeakoskelta.

Kaksikko nousi someilmiöksi viime vuonna koronakurimuksen keskellä. Heidän videoitaan on katsottu lukemattomia kertoja ja kaksikko on esiintynyt myös laajemmalle yleisölle. Viime itseäisyyspäivänä he lauloivat koskettavan laulun MTV:n itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä.

MTV:n Mika Tommola kävi kurkkaamassa, miten kaksikon elämä sujuu kesän lähestyessä.

– No huomenta huomenta! Tervetuloa vaan, pappa, Jorma Saahko, tuumaa reippaasti MTV:n Uutisaamun suoran lähetyksen alussa.

Uusi aluevaltaus

Kaksikon elämä on jatkunut tavalliseen tapaan. Videoita tehdään edelleen lähes joka päivä. Uusimpana aluevaltauksen videoiden ja sisällön jakamiseen kaksikko on ottanut käyttöön nuorten suosiman TikTok-videopalvelun.

– Kaikille ikäluokille täytyy järjestää jotakin, Jorma Saahko sanoo TikTok-innostuksestaan.

– Olen sitä sanonut, että pappa on niin hyvä tyyppi, että hän valloittaa kyllä kaikki, Lotta-Sofia Saahko uskoo.

TikTok-palveluun tuotetaan muun muassa lauluja sekä tanssiesityksiä. Jorma Saahko innostui näyttämään tanssitaitojaan suorassa televisiolähetyksessä. Katso vauhdikas tilanne yllä olevalta videolta!

Iloista korona-aikaa

Korona-aika ei ole tarkoittanut kaikille surua ja tuskaa. Jorma sanoo, ettei hän vaihtaisi päivääkään pandemia-ajasta.

– Tämä on niin hienoa aikaa ollut minulle. Minulle on kerrottu, että olen niin nuortunut (tässä ajassa). Monta ruisleipää on tullut syötyä. (Syön) joka päivä kuusi leipäpalaa ruisleipää, Jorma valottaa salaisuuttaan pitkälle iälle ja virkeydelleen.

Fanipostia runsaasti

Kaksikon suosio näkyy myös konkreettisesti, sillä postilaatikkoon saapuu tasaisin väliajoin fanipostia. Papan tarinat nuoruudesta ovat päätyneet myös kansien väliin, sillä Lotta-Sofia on julkaissut papan muistelmista kirjan. Myös toinen kirja on jo tekeillä.

– On niin mukavaa muistella toistenkin ihmisten kanssa, minkälaista oli meikäläisen nuoruusaika, Jorma sanoo.

Tulevaisuuden suhteen mennään rauhallisesti. Päivä kerrallaan, Jorma tuumaa.

– (Tulevaisuus) tuopi tullessaan, mitä se tuo. Päivä kerrallaan, sitä ei yhtään enempää oteta, Jorma sanoo.

Katso ihana haastattelu kokonaisuudessaan alla olevalta videolta!

8:58
Lotta ja pappa nousivat vuosi sitten someilmiöksi – videolla he kertovat, mitä heille kuuluu nyt

Katso myös video ja lue juttu: Näin upeasti Lotta ja pappa esittivät Evakon laulun itsenäisyyspäivänä MTV:n suorassa lähetyksessä!

5:47
Näin upeasti Lotta ja pappa esittivät Evakon laulun itsenäisyyspäivänä MTV:n suorassa lähetyksessä! Katso koskettava video

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja