Lauluillaan suomalaisten sydämet sulattaneet Lotta ja pappa odottavat innolla TV-esiintymistään itsenäisyyspäivänä: "Karjalan poika ei ole tällaisessa tilanteessa ennen ollut"

3:16
Somessa säväyttäneet Pappa ja Lotta saapuvat vieraaksi itsenäisyyspäivän juhlaohjelmaan – näin sympaattinen kaksikko aikoo ilahduttaa suomalaisia sunnuntaina

Sosiaalisessa mediassa ihastuttanut ja suomalaisten sydämet sulattanut laulava kaksikko nähdään osana MTV:n Itsenäisyyspäivän juhlat -ohjelmassa

Jorma Saahko ja hänen tyttärentyttärensä Lotta Saahko kuvailevat MTV Uutiset Liven haastattelussa, että vierailu MTV:llä näin poikkeuksellisena aikana, ja vieläpä itsenäisyyspäivän merkeissä, on suuri kunnia. 

– Ehkä tässä koronassa on jotain hyvääkin. Se on mahdollisuus rauhoittua ja istua alas ja televisio tarjoaa hyvää ohjelmaa, Lotta sanoo.

Myös 85-vuotias Jorma, eli tuttavallisemmin pappa, odottaa esiintymistä innolla – etenkin, kun hän saa tehdä sen tyttärentyttärensä kanssa, jota hän kuvailee leikkisästi sihteerikseen. 

– Tämä on ihmeellistä aikaa minulle. Tällainen Karjalan poika ei ole tällaisessa tilanteessa ennen ollut. Minäkin olenn nyt tullut vähän sellaiseksi, että uskallan jopa suutani aukaista, kuvailee tunnelmiaan vaatimattomana ennen TV-esiintymistä.

Minkä kappaleen kaksikko aikoo esittää sunnuntaina MTV:n Itsenäisyyspäivän juhlat -lähetyksessä ja miksi? Kuuntele yllä olevalta videolta koskettava vastaus kysymykseen! 

Kauanko kaksikko jatkaa laulamista?

Laulavan kaksikon videot ovat levinneet sosiaalisessa mediassa ympäri maailman.

Sen lisäksi, että ne herättävät valtavaa ihastusta, heidän laulunsa koskettavat ihmisiä ikään katsomatta. 

He ovat tuoneet jo kuukausien ajan iloa ja lohtua etenkin ankeaan korona-ajan keskelle. Heidän mukaansa laulut ei ole vielä laulettu. 

– Niin pitkään kuin minulla ääntä on ja niin kauan kuin korona kestää, kaksikko sanoo yhteen ääneen kysyttäessä, kauanko he aikovat jatkaa laulantaansa. 

– Eihän sitä koskaan tiedä, kun näinkin paljon ikää on. Minä olen nuoresta pojasta lähtien laulanut ja tämä on ollut minulle niin mukavaa aikaa, pappa sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja