Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kokkisodan uusi kasvo Linnea Vihonen tyrmää ennakkoluulot: "On olemassa myös hyviä eineksiä"

Linnea Vihonen on Kokkisodan uusi kokki.
Linnea Vihonen on Kokkisodan uusi kokki.MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 24.11.2018 17:10
Toimittajan kuva

Maija Liikkanen

maija.liikkanen@mtv.fi

1990-luvun klassikkosarja Kokkisota palaa jälleen ruutuun. Uudella kaudella lieden äärelle on saatu myös uusi kokki. 

Kokkisodan uusin ammattilaisvahvistus Linnea Vihonen vannoo erityisesti luomuruokien ja merenelävien nimeen. 

Video: Kari Aihinen ja Vappu Pimiä sanailevat kesken Kokkisodan!

– Olen suuri kotimaisen kalan ystävä, minulle kelpaa myös vähän halvempi lahna tai muu, Vihonen sanoo. 

– Ei oikeastaan ole sellaista raaka-ainetta, josta en pitäisi. Ehkä huonot einekset, sillä on olemassa myös hyviä eineksiä! Hyvät ovat sellaisia, joissa ei ole käytetty paljon lisä- ja säilöntäaineita.

LUE LISÄÄ: Harri Syrjänen jättää lihapullista pois yhden tärkeän ainesosan: "Pullista tulee muuten liian kovia"

Tämän hetken kausiherkuksi Vihonen nimeää juurisellerin, jota kertoo itse tehneensä viime aikoina usein.

– Juuriselleri pestään hyvin, laitetaan uuni 200 asteeseen niin, että veitsi menee läpi ja sitten jäähtyneenä kuoritaan. Sen voi sen jälkeen vaikka vielä paistaa pihveinä voissa tai repiä ihan sellaisenaan paloiksi ruskean voin kanssa, kokki vinkkaa.

Kokkisota MTV3 -kanavalla torstaisin klo 20.

Lisää aiheesta:

Huippukokki tyrmää tietyn raaka-aineen Kokkisodassa: "Ei tarvitsisi enää tuoda!"Harri Syrjänen paljastaa tämän hetken ehdottoman kausiherkun: "Sopii salaatteihin ja jälkiruokiin"Näin grillaat kasvikset oikein – muista kaksi nyrkkisääntöäTämän tuotteen huippukokkikin ostaa valmiina: ”Itse tekeminen on täyttä snobbailua” Kari Aihinen antaa parhaat niksit lihan kypsentämiseen grillissä – näillä ohjeilla onnistut varmastiKari Aihinen vinkkaa: Näin valmistat täydelliset uudet perunat
Vappu PimiäSikke SumariKeittiöTV-ohjelmat

Tuoreimmat aiheesta

Vappu Pimiä
  • Eilen09:39
    MasterChef

    Jättiyllätys! Vappu Pimiästä uusi MasterChef Suomi -tuomari – päätyi mukaan hauskan tarinan myötä

  • Eilen09:31
    Ruoka

    Vappu Pimiän superhelppo arkiruoka on hitti: Kanapullat alle puolessa tunnissa!

  • ke16:02
    Tanssii Tähtien Kanssa

    Vappu Pimiä paljastaa, mitä on suunnitellut tekevänsä Jorma Uotisen kanssa viimeisen TTK-lähetyksensä jälkeen

  • ke14:01
    Maajussille morsian

    Maajussi-Pia ei pysty piilottamaan turhautumistaan – puolisoehdokas istuu tuppisuuna treffeillä

  • ke08:42
    Maajussille morsian: Kaikki tarinat

    Vappu Pimiä hehkuttaa maajussiparin onnea: "Teillä on koko loppuelämä aikaa"