Mainos

Kokki ja taksikuski – neljän lapsen isä paljastaa lapsiperhe-elämän todellisuuden

Isä paljastaa, millaista on vauhdikas arki neljän alle kymmenvuotiaan tytön kanssa. 

Lontoolaisisä Simon Hooperilla on täysi työ neljän alle 10-vuotiaan tyttärensä kanssa. Isän perustamalla Instagram-tilillä hän julkaisee rehellisiä kuvia arkipäiväisistä tilanteista, joita perhe-elämä hänen eteensä tuo. Isän mukaan vanhemmaksi tulosta annetaan usein liian ruusuinen kuva, joka ei läheskään aina vastaa todellisuutta.

– Tilini ideana on näyttää realistisesti, millaista vanhempana olo on vanhemman näkökulmasta, Hooper toteaa. 

Hooperin mukaan lukuisat vanhemmat kamppailevat samojen arkipäiväisten ongelmien kanssa kuin hekin. Kuvillaan hän haluaa antaa vanhemmille vertaistukea huumoria unohtamatta. 

Isällä on perheessä monta eri roolia

Isä paljastaa muun muassa, millaista on yrittää saada lapset nukkumaan ja kuinka sujuu lastenkutsujen järjestäminen. Yksi Hooperin suosituimmista julkaisuista koskee kuitenkin tavallista ostosreissua ruokakauppaan. Isä kertoo, kuinka tuoreet vanhemmat näyttävät kääntyvän hänen puoleensa kysyäkseen neuvoa kokeneemmalta, eli väsyneen näköiseltä vanhemmalta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen kuin kävelevä tietosanakirja koskien vauvojen tuotteita. Käytän aivojani ratkaistakseni globaalit vaippaongelmat. Nyt käytän niitä laskeakseni suurpakkauksien alennuksia, Hooper kirjoittaa yli 19 000 tykkäystä saaneessa kuvassaan.

Sen lisäksi, että Hooper työskentelee konsulttifirmassa, hän kertoo olevansa samalla myös yleismies, taksikuski, uimaopettaja, kokki, kiipeilyseinä, pankki ja henkilökohtainen ostosavustaja. Lisäksi hän kertoo joutuvansa nukkumaan noin parinkymmenen sentin kokoisella alueella sängyn reunalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen lisäksi, että isä kuvaa arkipäiväisiä hetkiä omalla Intagram-tilillään, perheen äiti kertoo oman näkökulmansa asiaan omalla Instagram-tilillään nimeltä mother_of_daughters.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mikä tekee isästä hyvän isän? 


Lähde: Huffingtonpost 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.