Koiranpentu jäi junan alle ja menetti takajalkansa, häntänsä sekä silmänsä – nyt pikkuinen sai iloisia uutisia

1:05
Harkitsetko koiran ottamista? Katso tämä video ensin!

Yhdysvalloissa Trooperiksi nimetty, hylätty ja ruhjottu koiranpentu löysi uuden kodin, kertovat muiden muassa People sekä WCPO Cincinnati.

Eläinsuojelujärjestö Animal Friends Humane Society otti pienen Trooper-pennun huomiinsa, kun koira löydettiin pahoin loukkaantuneena Hamiltonista, Ohiosta. Löytäjät uskovat, että Trooperin omistaja oli hylännyt lemmikkinsä puistoon toisen koiranpennun kanssa. Muutama tunti hylkäämisensä jälkeen koiranpennut jäivät junan alle.

Trooper selvisi törmäyksestä kuin ihmeen kaupalla hengissä. Junan jyräsi kuitenkin pennun hännän ja takajalkojen yli, minkä lisäksi törmäyksen voima revähdytti koiran toisen silmän. Toinen pentu selvisi Animal Friends Humane Societyn mukaan vammoitta.

Lukuisten kirurgisten toimenpiteiden jälkeen takajalkansa, häntänsä ja silmänsä menettänyt Trooper alkoi elpymään onnettomuudestaan. Huolimatta vammoistaan pentu oli utelias, innostunut ja hellyydenkipeä, kertoo eläinsuojelujärjestön toiminnanjohtaja People-sivustolle.

Tulevaisuus näyttää olosuhteisiin nähden valoisalta


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Eläinsuojelujärjestön työntekijät ottivat Trooperin hoteisiinsa ja kertoivat tämän tarinan etenemisestä lukuisissa Facebook-päivityksissä.

Alle kuukausi onnettomuuden jälkeen pentu pääsi jo kokeilemaan uutta pyörätuoliaan. Järjestön mukaan Trooper on nopeasti omaksunut pyörätuolin käytön ja rullailee jo menemään suhteellisen vaivattoman näkyisesti. Hoitajat suhtautuvat sisukkaan Trooperin tulevaisuuteen myönteisesti.

Tulevaisuudennäkymiä kirkastaa uusien omistajien löytyminen. Järjestön mukaan Trooperin adoptoi perhe, jolla on kokemusta vammautuneista eläimistä ja jossa on aina joku kotona pitämässä huolta koiran hoitamisesta.

Lemmikinomistajalta vaaditaan vastuullisuutta

WCPO Cincinnatin tietojen mukaan Trooperin alkuperäistä, 17-vuotiasta omistajaa vastaan on nostettu syytteet eläinten kaltoinkohtelusta.

Animal Friends Humane Society haluaa muistuttaa tarinan jakamalla, miten paljon viaton eläin voi joutua ihmisen vuoksi kärsimään. Lemmikkien kanssa tulee toimia vastuullisesti. Jos tietää, ettei eläimestä aio huolehtia kunnolla, tulee se jättää kokonaan hankkimatta. Ja jos lemmikistä ei pysty enää pitämään huolta, tulee sille etsiä uusi koti tai viedä lemmikki eläinten turvakotiin tai eläinsuojeluyhdistykselle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja