Koiranomistaja puri lenkkeilijää kyynärvarresta – naisilla eri käsitykset tilanteen kärjistymisestä: "Hän oletti virheellisesti, että koirat olivat uhka"

Lenkkeilijä kertoo yrittäneensä puolustautua koiran hyökkäykseltä, mutta saikin kimppuunsa sen omistajan.

Kalifornian Oaklandissa lenkkeilleen naisen kerrotaan joutuneen erikoisen hyökkäyksen kohteeksi, uutisoi Buzzfeed.

Outo tilanne sai alkunsa, kun lenkkeilijä, Cyndi Stainner, kertoo puolustaneensa itseään hyökkäävältä koiralta suihkuttaen pippurisumutetta sitä kohti. Kun Stainner kertomansa mukaan myöhemmin palasi samalle paikalle, koiran omistaja, 19-vuotias Alma Cadwalader, taklasi ja löi häntä useita kertoja.

Kun nainen yritti päästä pakoon, Cadwalader puri tätä syytösten mukaan kyynärvarteen. Ihoon jäi verinen puremajälki ja merkittäviä haavoja, East Bay Regional Parkin poliisista kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ei ole selvää, kumpi Cadwaladerin kahdesta koirasta Stainnerin kimppuun olisi hyökännyt.

Tapahtuman jälkeen Facebookissa julkaistiin kuva tilanteesta poistuneesta Cadwaladerista sekä lenkkeilijän puremajäljestä ja naisen olinpaikan selvittämiseen pyydettiin apua. Seuraavana päivänä Cadwalader pidätettiin.

"Ei mitään "koirahyökkäystä""

Cadwaladerin asianajaja, Emily Dahm, sysää vastuun kuitenkin Stainnerin niskaan. Dahm kertoi tiedotteessa asiakkaansa yrittäneen vain puolustaa koiriaan lenkkeilijän suihkutettua niitä kohti pippurisumutetta ilman varoitusta.

– Ei ollut mitään "koirahyökkäystä", Dahm vakuutti ja jatkoi, että koirat olivat juosseet lenkkeilijän luo, sillä kyseisellä reitillä koirien on sallittua olla vapaina.

Dahmin mukaan lenkkeilijä oletti pahinta, ylireagoi ja suihkutti pippurisumutetta.

– Luulen, että hän oletti virheellisesti, että koirat olivat uhka hänelle ja aikoivat hyökätä. Mistä hyvänsä syystä hän sitten ajatteli, että oli välttämätöntä pippurisumuttaa koiria. Enkä näe mitään syytä, miksi se olisi niissä olosuhteissa ollut välttämätöntä, Dahm totesi Buzzfeedille.

Cadwaladerin koirat. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämän jälkeen Cadwalader puolusti koiriaan ja yritti ottaa pippurisumutetta naiselta, joka puolestaan tappeli vastaan. Niinpä Cadwalader asianajajansa mukaan puri lenkkeilijää itsepuolustukseksi vapauttaakseen itsensä tämän otteesta.

Cadwaladeria ei ole ainakaan vielä asetettu syytteeseen syyttäjien vielä harkitessa tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja