Mainos

Koira räksyttää, mutta hän vain naureskelee – tässä on ärsyttävien koiranomistajien TOP 10

Koiranomistajia on moneen junaan, mutta jokaisesta omistajaryhmästä löytyy se yksi ihminen, joka ottaa muita aivoon. Tunnistatko nämä koiraihmistyypit?

 1. Koira on aina ”hän”. Hän myös elää hienommin kuin monet ihmiset, sillä hänellä on joka vuosi kaverisynttärit, hän sai juuri uuden futon-patjan ja kaiken kukkuraksi hän syö vain sisäfileetä.
 2. Koiraa ”hemmotellaan” hassuilla asuilla. Lemmikki ei nauti pukemisesta eikä kaipaisi edes takkia, mutta omistaja haluaa hankkia koiralle kaiken Halloween-asuista joulupipoon. Koira on omistajalle lapsen korvike.
 3. Koira kulkee lenkillä kahdeksan metrin hihnassa, jota omistaja ei todellakaan aio kelata takaisin. Ikinä.
 4. Koira juoksee vapaana ympäri puistoa. Omistaja lohduttelee vastaantulijoita huutelemalla "se on ihan kiltti!" Selvä, mutta entä vakavasti allergiset? Tai ne, joiden koira pelkää kuollakseen muita koiria? Se, että huomautat koiran pitämisen vapaana olevan kiellettyä, ei vaikuta omistajaan mitenkään. Hänestä laki on typerä, koska koirahan on ihan kiltti!
 5. Koira saa tehdä, mitä haluaa, kenelle haluaa. Kun chihuahua seisoo vierashuoneen tyynylläsi räkyttäen, omistaja vain naureskelee, miten ”hän on niin omistushaluinen, voi että”. Haukkumiselle omistaja ei toki tee mitään.
 6. Jos omistaja toruu koiraa, hän sanoo hellästi ”no, ei nyt saa, ei”. Koira ei kuule sanaakaan – se tietää, että omistaja on sen tassun alla.
 7. Omistaja luki kerran netistä yhden väitteen, jota pitää nyt suurena totuutena, jota kukaan missään ei saa kyseenalaistaa. Hän esimerkiksi saarnaa kaikille, miten "koiran suu on puhtaampi kuin ihmisen".
 8. Omistaja vihjailee, ettet huolla omaa koiraasi tarpeeksi hyvin. Valitsemasi ruoka esimerkiksi sisältää yhtä lisäainetta, jota hänen Kanadasta lentorahdilla tilaamassaan sataprosenttisessa villihirvenlihaleikkeessä ei ole tippaakaan.
 9. Omistaja kertoo käsittämättömiä lyhenteitä käyttäen, miten hänen koiransa voitti näyttelystä "ROPin, PUn, EVAn ja PN:n" – mutta toki tuollainen sekarotuinenkin voi olla ihan kiva lemmikki.
 10. Omistaja ryntää jokaiseen nettikeskusteluun puolustamaan valitsemansa koirarodun kunniaa. Hän aloittaa varauksetta riitoja niiden kanssa, jotka uskaltavat väittää, ettei hänen koiravalintansa olekaan täydellinen kaikille ihmisille, aina ja kaikkialla.


Osittainen lähde: Kuono

***

1:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.