Koiran mahatauti yllätti nukkuvan omistajan – brittinainen joutui sairaalaan: "Jotain, mitä lääkärit eivät olleet aikaisemmin todistaneet"

Tämä koira voitti"Maailman rumin koira"-tittelin – Mr. Happy Facen omistajan mielestä koira on upea 2:07
KATSO MYÖS: Tämä koira voitti "Maailman rumin koira" -tittelin – Mr. Happy Facen omistajan mielestä koira on upea.

Jos ottaa päiväunia ripuloiva koira kainalossa, voi käydä harvinaisen huonosti, kuten brittiläinen Amanda Gommo sai kokea.

Brittiläinen nainen joutui viettämään kolme päivää sairaalassa sen jälkeen, kun hänen koiransa ulosti naisen suuhun tämän nukkuessa.

Kuvottava tarina ei ole lennokkaista käänteistään huolimatta vitsi, vaan 51-vuotiaalle Amanda Gommolle tapahtunut ikävä sattumus, jolla oli ikävät seuraukset, kirjoittaa muun muassa New York Post.

Gommo otti tuttuun tapaan chihuahuansa kanssa päiväunia kun koiralle iski äkisti ripuli.

– Otin iltapäivän päiväunia Bellen kanssa, kuten aina teen, kun yhtäkkiä tunsin, kun jotain ruiskuaa suuhuni. Se oli kuvottavaa ja oksentelin rajusti vielä tunteja sen jälkeen. En vain saanut makua pois suustani, Gommo kertoo brittiläiselle uutistoimisto South West News Servicelle.

Gommon tytär vei Belle-koiran eläinlääkärille, jossa chihuahualle diagnosoitiin ikävä mahatauti.

Myöhemmin samana päivänä Gommo itsekin alkoi oireilla samalla tavoin ja hän hakeutuikin pian lääkärin vastaanotolle.

Oireet siirtyivät koiralta omistajalle

Ensihoitajat määräsivät Gommolle kolme särkylääkettä hänen vatsakramppiensa vuoksi ja ohjeistivat juomaan paljon vettä, jotta mahdollinen infektio saataisiin huuhdottua pois kropasta.

Naisen oireet kuitenkin vain pahenivat seuraavan 48 tunnin aikana ja krampit levisivät lopulta koko kehoon.

– Kouristukset pahenivat ja pahenivat, kunnes tunsin niitä kaikkialla kehossani – jopa jaloissani. Olin niin kuivunut kipeänä olosta ja ripulista, että munuaiseni olivat kutistuneet puoleen normaalista koostaan, Gommo kertoo.

Kuvan nuolinäppäintä painamalla näet kuvan Gommosta sairaalassa. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gommo soitti ambulanssin ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Lääkärit diagnosoivat hänelle maha-suolikanavan infektion, joka oli siirtynyt hänelle kaksi päivää aikaisemmin Belle-koiran ulosteen kautta.

Naista pidettiin sairaalassa tarkkailtavana kolmen päivän ajan, jotta hän sai nesteitä, elektrolyyttejä ja glukoosia, joita hänen kehonsa oli menettänyt sairastamisen aikana.

– Kotiutusviestissäni luki, että olin kärsinyt maha-suolikanavan infektiosta, jonka aiheutti suuhuni ulostanut koira – se oli jotain, mitä lääkärit eivät olleet aikaisemmin todistaneet, Gommo kertoo.

Sekä Gommo että Belle ovat toipuneet vatsapöpöstään.

– Olen antanut Bellelle anteeksi tämän pikku onnettomuuden ja rakastan sitä edelleen koko sydämestäni. Mutta kiinnitän ehdottomasti enemmän huomiota siihen, missä asennossa nukumme tulevaisuudessa, Gommo toteaa.

Katso myös: Vaivaako vatsatauti? Mene näistä oireista lääkäriin:

Vaivaako vatsatauti? Hakeuduthan näistä oireista lääkäriin 1:47
Useimmiten vatsatauti kestää pari päivää ja paranee itsestään. Pidä kuitenkin silmällä näitä oireita.

Lue myös:

    Uusimmat