Koira vartioi kuolleen ystävänsä rinnalla – kuvan takana koskettava tarina

Kuvan uskollinen ystävä ei poistu kuolleen koirakaverinsa viereltä.

Kuva kahdesta koirasta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa. Kuvassa vaalea pyreneittenkoira näyttää vartioivan ilmeisesti auton alle jääneen ystävänsä vierellä.

– Hän selvästi pysyy uskollisena menehtyneelle ystävälleen ja suree tämän vierellä, kertoi koiran pelastusjoukkoihin liittynyt Julie Fennell NBC:lle.

Vapaaehtoiset pelastajat saapuivat auttamaan nähtyään sosiaalisessa mediassa levinneen kuvan. Samuel Floresin ottama kuva lähti nopeasti jakoon Fennellin Facebook-sivulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fennellin mukaan kuvassa näkyvä, maassa makaava koira oli jäänyt auton alle. Verijälkien vuoksi hän arvioi, että koira oli raahannut kuolleen ystävänsä tien sivuun nurmikolle ja jäänyt viereen vartioon.

– Vartioiva koira istui kuin patsas ystävänsä vierellä.

Kukaan pelastustyöntekijöistä ei kuitenkaan osannut alkuun sanoa, mistä koirat olivat peräisin. He pohtivat mahdollisuutta, että koirat olisivat karanneet vastikään kotoaan. Pelastajat kuvailivat koiraa rauhalliseksi ja rakastavaksi. He eivät osanneet sanoa, mikä koirien välinen suhde oli eli mikä sai toisen jäämään kuolleen koiran rinnalle.

– Koira oli kuitenkin saanut ystävän. Olivat he sitten ystävyksiä samalta kotikadulta tai vasta kohdanneet, jokin sai koiran jäämään toisen rinnalle, Fennell kertoi.

Fennell vei vartijakoiran dallasilaiseen löytöeläinkotiin. Koiralta ei löytynyt tunnistesirua tai kaulapantaa. Myöhemmin eläinkodista kuitenkin kerrottiin, että koiran perhe oli onnellisesti löytynyt. Brian ja hänen menehtynyt ystävänsä Marley asuivat samassa kodissa eli he todella tunsivat toisensa. Perheen mukaan koirakaverukset olivat päässeet aiemmin karkuun auki jääneen autotallin oven kautta.

Lähteet: NBCDallas City News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja