Koira puri tulostimen väripatruunaa – tämä oli lopputulos: "Se näytti ihan smurffilta"

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Näin teet kodistasi turvallisen lemmikille!

Rosie-koiran kuono ja kynnet värjäytyivät sinisiksi, kun se löysi roskiksesta tulostimen väripatruunan.

Tracey Collinin 7-vuotiaan Rosie-koiran kuono värjäytyi siniseksi, kun se löysi tulostimen mustepatruunan ja puri sitä, uutisoivat muun muassa Metro ja Mirror.

Tracey kertoo istuskelleensa olohuoneessa tällä välin. Hän oli päättänyt mennä keittämään kahvia, mutta päästyään keittiön lasiovelle hän huomasi yllätyksekseen, että bichon frisé Rosien valkoinen turkki oli kuonon kohdalta sininen. Sinistä väriä oli myös sen kynsien alla.

– Se näytti ihan smurffilta ja oli hyvin tyytyväisen näköinen. 

Koira nappasi roskikseen heitetyn väripatruunan

Tracey huomasi, että keittiön lattialla oli tulostimen väripatruuna. Hän arvasi, että´koira oli onnistunut nappaaman sen roskiksesta.

– En tiennyt, mitä tehdä, joten pistin sen kylpyyn. Sen jälkeen soitin miehelleni, joka oli töissä ja pyysin häntä tulemaan kotiin ja viemään Rosien samalle parturille, jolla se oli käynyt vain päivää aiemmin.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rosiella kaikki hyvin

Koiran trimmaussalongissa ajettiin pois osa Rosien turkista, jotta sinisestä väristä päästäisiin eroon. Koiran kynsien alla oli sinertävää väriä viikkojen ajan.

Omistajat seurasivat Rosien vointia jonkin aikaa varmuuden vuoksi siltä varalta, että musteesta aiheutuisi jotain ongelmia. Onneksi väriaineesta ei koitunut Rosielle terveyshaittoja. 

Tracey perheineen omistaa myös toisen koiran. Perhe päätti ostaa uudet roskikset, jotta vastaavaa ei enää kävisi. 

Rosien väritemppu on saanut osakseen mediahuomiota. Kuva kylpyammeessa nököttävästä sinertävä nelijalkaisesta on levinnyt myös sosiaalisen median puolella.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää koirista!

Lähteet: Metro, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat