Mainos

Koira palaa joka päivä sairaalalle odottamaan rakasta omistajaansa – mies menehtyi jo lähes puoli vuotta sitten

Jo lähes puolen vuoden ajan uskollinen koira on palannut sairaalalle odottamaan omistajaansa, joka valitettavasti menehtyi.

Muistatko vielä uskollisen koira, joka nukkui omistajansa haudalla vielä vuosia tämän kuoleman jälkeenkin? Koirien uskollisuus on osoitettu uudelleen myös Brasiliassa, jossa eräs haukku odottaa edelleen kuollutta omistajaansa sairaalan edustalla.

Nimeämätön koira saapui ensi kertaa Sao Paolossa sijaitsevan Santa Casa de Novo Horizonte -sairaalan edustalle lokakuussa. Sinä iltana hän oli seurannut useiden mailien ajan ambulanssia, joka kiidätti koiran omistajaa sairaalaan.

Paikallisten medialähteiden mukaan 59-vuotias koditon mies, joka omisti koiran, joutui tappeluun ja puukotetuksi. Hän kuoli lokakuussa sairaalassa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Meillä on paljon opittavaa eläimiltä"

Koira ei kuitenkaan suostunut jättämään rakasta omistajaansa, vaan vielä kuukausienkin kuluttua tapahtumasta se palasi sairaalan ovelle odottamaan miestä. Koiraa hoiti sairaalan henkilökunta, joka antoi sille vettä ja ruokaa, ja löysi lopulta parin kilometrin päästä kennelin, joka suostui ottamaan sen.

Kennel otti koiran mukaansa, mutta eipä aikaakaan, kun koira karkasi ja palasi sairaalalle odottamaan rakasta omistajaansa.

Tarina saavutti paljon huomiota, kun paikallinen nainen jakoi sen Facebookiin.

– Meillä on paljon opittavaa eläimiltä, hän kirjoittaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Daily Mail, Facebook

***

Mistä tunnistaa, että koira palelee? Katso video!

2:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.