Omistaja palautti koiran takaisin eläinkotiin – oli liian kiltti: "Ei kirjaa voi arvostella kannen perusteella"

Omistaja erehtyi koiran luonteesta ja palautti sen eläinkotiin Atlantassa. Koira oli heille "liian kiltti".

Amerikkalainen pelastuskoira on kerännyt paljon huomiota maailmalla sen jälkeen, kun sen omistaja palautti koiran eläinkotiin, koska se oli liian kiltti.

Maanantaina LifeLine Animal Project -eläinjärjestö jakoi Facebook-sivuillaan Helena-koiran tarinan, joka on kerännyt tähän mennessä jo yli 2 000 jakoa.

– Esittelemme…. suloisimman, ystävällisimmän, halivimman koiran Atlantassa. Helena palautettiin vastikään Fulton County Animal Services -eläinkotiin, kun sen uudet omistajat sanoivat, että se oli liian kiltti ja halusi olla vain heidän kanssaan koko ajan.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Julkaisussaan eläinjärjestö kehottaakin perheitä, jotka haluavat viettää iltansa ahmien Netflixiä ja halaillen suloista koiraa, ottamaan yhteyttä, jotta "liian kiltti" 4-vuotias koira saisi uuden kodin.

"Yleinen väärinkäsitys"

Julkaisu herätti heti keskustelua Facebookissa, ja monet sanoivat, etteivät edelliset omistajat ansainneet lemmikkiä. Eläinjärjestö kuitenkin kertoi, että kyseessä oli itseasiassa väärinkäsitys: Edelliset omistajat olivat etsineet aggressiivista vartijakoiraa ja erehtyneet koiran luonteesta.

– Omistajat etsivät itsenäisempää koiraa, ja Helena ei vain ole sitä. On olemassa myös yleinen väärinkäsitys, että koirat, jotka näyttävät Helenalta, ovat suojelijoita ja kodin vartijoita, mutta se ei ole kumpaakaan. Se on täynnä rakkautta ja etsii parasta ystävää, organisaatio kommentoi.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ei kirjaa voi arvostella kannen perusteella"

Today-julkaisu kertoo, että Helena oli kulkukoira, aliravittu ja huonossa kunnossa ennen kuin eläinkoti otti sen suojiinsa kesällä 2017. Viime lokakuussa eräs henkilö adoptoi sen ja nyt viime maanantaina, 5. maaliskuuta palautti sen takaisin.

– Ihmiset arvioivat koirat liian usein niiden ulkonäön perusteella. Ei kirjaa voi arvostella kannen perusteella, LifeLine Animal Projectin edustaja Karen Hirsch sanoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suloinen Helena on saanut eläinkodissa lisänimen "tarranauhakoira", sillä se pysyy ihailemansa ihmisen vierellä ja kaipaa jatkuvasti rapsutuksia.

– Se haluaa olla maailmasi keskipiste koko ajan. Ihanteellisessa tilanteessa annamme sen kotiin, jossa se hukutetaan rakkauteen. Ja jossa joku voi olla pehmeä puoli sen tarranauhassa, Hirsch sanoo.

Lähteet: Today, FoxNews, Facebook

***

8:37

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja