Löytöeläinkoti vastaanotti koiran surullisen lapun kera: "Minusta tuli koditon, enkä pystynyt ruokkimaan sitä"

8:37
Videolla keskustellaan eläinten adoptoinnista. Kenelle se sopii ja miten se onnistuu? Katso video.

Amerikkalainen löytöeläinkoti sai asukkaakseen uuden koiran, kun eläimen omistaja ei voinut enää huolehtia siitä taloudellisen tilanteen romahdettua. Aiheesta uutisoi muun muassa Huffington Post.

Delawaressa sijaitsevan löytöeläinkodin eteen ilmestyi vuodenvaihtumisen jälkeen laiha koira, jonka mukana oli käsinkirjoitettu ja sydäntä särkevä kirje.

"Olkaa kilttejä ja pitäkää huolta Skystä. Se on 6 vuotta vanha ja ystävällinen. En pystynyt pitämään huolta siitä. Minusta tuli koditon, enkä pystynyt ruokkimaan sitä. Se ei ole sairas, vain nälkäinen. Todella ystävällinen. Olkaa kilttejä ja löytäkää sille koti", kirjeessä luki.

Löytöeläinkodin mukaan koira painoi noin 14 kiloa, ja se on lähes 10 kiloa alipainoinen, mutta muuten koiralla menee hoitajien mukaan hyvin.

Koira oli löydettäessä täynnä kirppuja, joten nyt eläinlääkärit selvittävät sen terveydentilaa. Loiseläimet saattavat myös olla koiran laihtumisen takana.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Löytyykö omistaja tai uusi koti?

Delaware Humane Association jakoi kuvan koirasta ja sen tarinan Facebook-sivuilleen, jossa se on kerännyt jo satoja tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja. Useat ihmiset ovat tarjonneet kodittomalle henkilölle tukeaan ja apuaan.

Löytöeläinkodin mukaan heillä ei ole hajuakaan, kuka omistaja voisi olla. Delaware Humanen kehitys- ja markkinointipäällikkö Greg Munson kertoi Huffington Postille, että jos omistaja olisi ilmoittautunut heille, he olisivat ehkä voineet auttaa tätä pysymään yhdessä koirasa kanssa.

Vieläkin se olisi mahdollista riippuen omistajan tilanteesta.

Munsonin mukaan Sky tosin varmasti löytää muutenkin kodin. Ensin sen täytyy kuitenkin saada lisää painoa ennen virallista adoptiota.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Huffington Post, Delaware Online, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja