Kohulupaus kohtaa heti HIFK:n, mestarisuosikit nokikkain – SM-liigan perjantaikierros täynnä herkkupaloja

Onko vihdoin Rauman Lukon vuoro? Teemu Niikko ja Petteri Sihvonen puivat kauden alkuasetelmat Liigaviikossa 9:47
Liigaviikko-ohjelma perkaa SM-liigan kuumimmat puheenaiheet ja ennakoi tulevaa. Teemu Niikko ja Petteri Sihvonen alustivat kauden starttia torstaina 1. lokakuuta.

SM-liigassa pelataan perjantaina kuuden ottelun kierros, jonka helmenä on Raumalla pelattava ennakkosuosikkien kohtaaminen Lukko-Tappara.

SM-liigakausi käynnistyi torstaina, kun HPK ja Kärpät kohtasivat, mutta kausi pyörähtää perjantaina ryminällä käyntiin, kun 12 joukkuetta aloittaa taipaleensa kohti kevättä.

Illan herkkupalana on Lukon ja Tapparan kohtaaminen. Joukkueita on pidetty ennakkoasetelmissa suurina mestaruussuosikkeina yhdessä Kärppien kanssa. Kumpikin joukkue on vahvistunut mielenkiintoisilla pelaajilla.

Pohjois-Amerikasta Lukko-paitaan saapunut Aleksi Saarela tähdittää joukkueensa hyökkäystä. Tapparan tähtivahvistus Michael Spacek esiintyi harjoituskaudella pirteästi ja kantanee kauden aikana suurta vastuuta.

Perjantain liigakierroksella katseet kääntyvät myös Jyväskylään. JYPiin kesällä pienen kohun saattelemana siirtynyt 16-vuotias suurlupaus Brad Lambert kohtaa heti entisen seuransa HIFK:n.

Lahdessa kenties koko SM-liigan suurin tähti Ryan Lasch pukee Pelicansin turkoosin pelipaidan ensimmäistä kertaa sitten sensaatiokevään 2012.

Perjantain SM-liigakierroksen ottelut:

Joukkueiden kokoonpanoihin pääset klikkaamalla ottelua. Kaikki ottelut suorina lähetyksinä C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat