Kohujulkkis Katie Pricelta, 42, yllätysilmoitus – tahtoo kuudennen lapsen keinolla millä hyvänsä

Viiden lapsen äiti Katie Price tahtoo lisää lapsia.

Britannian kohutuimpiin julkkiksiin lukeutuva entinen glamourmalli Katie Price, 42, on jo viiden lapsen äiti. Price ilmoitti kuitenkin sosiaalisessa mediassa, että toivoo saavansa kuudennen lapsen poikaystävänsä Carl Woodsin, 31, kanssa.

Brittilehti Mirrorin mukaan Price kertoi itse asiassa YouTube-videollaan, ettei tervetullut olisi ainoastaan vain kuudes lapsi, vaan tähti olisi valmis vielä niin moneen vauvaan kuin hänen kehonsa vain suinkin kestää. Hän kertoi videolla, että pari on jättänyt ehkäisyn pois.

– Me tahdomme vauvan, emmekä ole varovaisia, hän täräytti.

Videolla Price esitteli raskaustestiä, joka kuitenkin vielä näytti negatiivista tulosta ja sanoi kyllä kertovansa heti, jos vauva on ilmoittanut tulostaan.

– Minua ärsyttää, että joka kerta kun kerromme, että meillä on jotain paljastettavaa, ihmiset olettavat aina, että se on vauva, hän sanoi.

Katie Pricen vanhin lapsi Harvey on jo täysi-ikäinen. Price on kasvattanut pojan yksin, sillä tämän isä Dwight Yorke ei ole tahtonut olla mukana lapsensa elämässä.

Katiella on lisäksi kaksi teini-ikäistä lasta Junior ja Princess liitostaan Peter Andren kanssa. Kaksi nuorinta lasta Jett ja Bunny puolestaan syntyivät suhteesta Kieran Hayleriin.

Price on ollut Britanniassa toistuvasti otsikoissa pahojen talousvaikeuksiensa takia. Loppukesästä uutisoitiin lisäksi, että hän on riitaantunut vuokralla olevan miljoonalukaalinsa vuokranantajan ja naapuruston kanssa.

Naapureiden mukaan Price on tuonut hienostoalueelle mukanaan sotkua ja melua. Naapurit kertoivat, että Pircen Blade-koira haukkuu pihalla päivät pitkät ja lisäksi tähti on jättänyt talon puutarhaan roskia mätänemään.

– Hän ei vain välitä. Hän ei kunnioita muita ihmisiä, naapurit huokailivat.

Pricen kodin vuokran on kerrottu olevan 5000 euroa kuukaudessa.

Tähti on myös saanut rutkasti kiukkuista palautetta siitä, että 6-vuotias Bunny-tytär on nähty sosiaalisessa mediassa meikattuna.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja