Katie Price raivostutti uudet naapurinsa hienostoalueella – takapihalla löyhkäävät roskat ja koiran haukkuminen saavat raivon partaalle

Katie Price maksaa vuokraa asunnosta 5000 euroa kuukaudessa. 

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price on sotatantereella naapureidensa kanssa asuinalueellaan Surrey Villagessa, mistä hän on vuokrannut asunnon, kertoo Mirror

42-vuotias Price vuokrasi asunnon juuri ennen koronan myötä tullutta eristystä. Vuokrakodissa on viisi makuuhuonetta ja sen arvo on noin 1,2 miljoonaa puntaa (1,34 miljoonaa euroa). 

Mirrorin mukaan Pricellä on jo napit vastakkain vuokraisännän kanssa talossa tapahtuvan toiminnan kanssa. Sen lisäksi myös naapurit ovat kimpautuneita kohutähden käytöksestä. Price on tuonut asuinalueelle melua sekä sotkua. Vaikuttaa siltä, että naapursto ei ole tyytyväinen kohutähden muutosta rauhalliselle alueelle.

Naapurit ovat valittaneet muun muassa Pricen Blade-koiran haukkumisesta, joka naapuruston mukaan joutuu olemaan koko ajan yksin. Lisäksi Price on jättänyt takapihansa puutarhaan roskapinoja, jotka mätänevät siellä. 

Naapuri on jättänyt Pricelle ystävällisen kirjeen koirasta. 

– Koira istuu päivät pitkät ulkona ja haukkuu. Hän on juossut myös muutaman kerran tielle. Katie lähetti kirjeen takaisin naapureille, johon oli piirtänyt keskisormen. Hän todella kuvittelee, että se on vain hauskaa ja eikä ota asiaa tosissaan, lähde kertoo. 

Naapurit arvasivat, että kohutähden muuttaessa luvassa olisi ongelmia, niin meluhaitasta kuin mediahuomiosta. Kuitenkin roskat talon ulkopuolella ovat ajaneet naapuruston raivon partaalle. 

– Hän ei vain välitä. Hän ei kunnioita muita ihmisiä, lähde kertoo. 

Pricen koira on myös kerran purrut paketinjakajaa, kun hän oli käynyt viemässä taloon paketin. Price on hankkinut koiran vartijakoiraksi. 

Pricen ex-mies Peter Andre asuu vain kymmenen minuutin päässä alueelta. 

Pricen naapurusto on varsin kallista aluetta. Price maksaa vuokraa yli 5000 euroa kuukaudessa ja asunnossa on oma kuntosali ja elokuvateatteri.

Lähde: Mirror

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja