Katie Pricen 6-vuotiasta tytärtä esitellään jälleen täydessä meikissä – tällä kertaa asialla oli toinen julkkisperheen jäsen

Katie Pricen Princess-tytär meikkasi pikkusiskonsa Bunnyn kuvaten aiheesta videon Youtubeen.

Brittiläinen seurapiiritähtönen Katie Price, 42, on saanut useaan otteeseen noottia somekansalta muun muassa siitä, että hän on meikannut tytärtään Bunnya, 6. Hiljattain Price julkaisi kuvan kuusivuotiaastaan täydessä ehostuksessa pitkien irtoripsien ja glitterluomivärin kera. Kuva herätti todella paljon kritiikkiä Pricen seuraajien keskuudessa. 

Hiljattain Price itse järkyttyi puolestaan Bunnyn meikistä hiljan, mutta tällä kertaa maskeerauksesta oli vastannut Pricen 13-vuotias tytär Princess. Esiteini päätti antaa pikkusiskolleen melko dramaattisen muodonmuutoksen sillä aikaa, kun hänen äitinsä sekä tämän poikaystävä Carl Woods olivat treffeillä keskenään. 

– Tein Bunnylle meikin, Princess selitti äidilleen, joka keskeytti tämän Youtube-kuvaussession pikkusiskon ollessa täysin meikin peitossa. 

Price vastasi näkemäänsä hermostuneella naurulla. Bunny sen sijaan istuskeli kärsivällisesti meikattavana.

– En ole oikeastaan meikkiekspertti, joten en ole kovinkaan hyvä meikkaamaan, Princess selitteli tekoaan. 

– Olet sitä, pikkusisko vastasi ihaillen. 

Bunnyn isä on Pricen entinen aviomies Kieran Hayler. Hän on nuorin Pricen viidestä lapsesta. Pienen tytön meikkaaminen on herättänyt runsaasti kohinaa aiemmin. Kesällä Price julkaisi kuvia Instagram-tilillään, joissa hän poseerasi yhdessä täydessä meikissä Bunnyn kanssa. Tuolloin Bunnyn look muistutti vahvasti pin up -tyyliä, mikä on ollut monen kommentoijan mielestä sopimatonta. 

– OMG, on niin väärin, että meikkaat tyttäresi ja esittelet häntä koko kansan nähtäville, seuraaja kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katie Pricen tytärten meikkituokion näet alla olevalta videolta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja