Mainos

Kohu huippuhiihdon ympärillä jatkuu

Hiihtäjä Jari Isometsä vakuuttaa sanomalehti Keskisuomalaisen haastattelussa, että hän ei ole koskaan käyttänyt epo- tai kasvuhormonia.

Hemohesin käytöstä Lahden MM-kisoissa kärähtänyt hiihtäjä Jari Isometsä vakuuttaa, että hän ei ole koskaan käyttänyt epo- tai kasvuhormonia. -Epäillähän tietysti aina saa, mutta ainakin omalta kohdaltani voin huoletta sanoa, että en ole moisia aineita koskaan käyttänyt. Enkä ole kuullut kenenkään toisenkaan niin tehneen, Isometsä sanoo sunnuntain Keskisuomalaisessa.

Myös hiihtoliiton puheenjohtaja Paavo M. Petäjä kommentoi uusimpia doping-paljastuksia samassa lehdessä. -Tämä oli yksi tarkoituksellisesti tehty lisäisku, jota toipumassa ollut Suomen maastohiihto ei kaiken jälkeen olisi kaivannut. Petäjä ei näe tapauksessa tunnusmerkkejä törkeästä kavalluksesta tai törkeästä petoksesta. -Salakuljetusepäily on tietysti asia erikseen, mutta siihen se nähdäkseni jääkin, Petäjä sanoo.

STT kertoi eilen, että krp epäilee maastohiihdon entisen päävalmentajan Kari-Pekka Kyrön ostaneen vuosina 1999-2000 epo- ja kasvuhormonia Euroopassa toimineelta rikollisliigalta. Osan matkoista on maksanut Suomen hiihtoliitto. Poliisi epäilee myös joidenkin hiihtoliiton palkollisten antaneen väärää tietoa oikeusistuimissa STT:n dopingjutun yhteydessä.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 24.03.2002).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.