Kohinalla Love Island -villaan saapunut Liisa joutui kotimatkalle – tämän parin voittoa nainen toivoo: "He vaan palvovat toisiaan"

1:15
Michelle on turhautunut Oliverin käytökseen. Kaksi entuudestaan tuttua sinkkua tekevät comebackin rakkauden saarelle. Riemu ei kestä kauaa, sillä illalla kokoonnutaan jälleen haikeiden jäähyväisten äärelle, eikä kyyneliltä vältytä. Ketkä joutuvat jättämään saaren lopullisesti?

Love Island Suomi -ohjelmasta pudonnut Liisa kannustaa villan lemmenkyyhkyjä Vanessaa ja Reetua voittoon.

Love Island Suomi -villassa nähtiin tänään jälleen tunteikas pudotus, kun saarelaisten oli päätettävä, kuka rakkauden saaren mies sekä nainen saisivat seuraavaksi lähteä kotimatkalle kohti Suomea. 

Villan miesten oli päätettävä keskenään nainen ja naisten puolestaan mies. Naiset päättivät lähettää kotiin Aleksin ja miesten päätös kohdistui Liisaan, joka saapui Love Island -villalle muutama viikko sitten. Nainen kertoo olevansa hyvillä mielin, vaikka olo tuntuukin tällä hetkellä hieman haikealta. Hän kuitenkin ymmärtää täysin miesten tekemän päätöksen. 

– Mua olisi ehkä harmittanut enemmän jäädä sinne ja viedä vaikka Michelleltä tai Janitalta toi kokemus, kun heillä kuitenkin on enemmän potentiaalia johonkin syvempään siellä kuin minulla. 

– Tosi hyvä fiilis, mitään en kadu, mitään en tekisi toisin. Pelkkää hyvää tunnen noista ihmisistä ja kokemuksesta, mitään en antaisi pois. 

Liisa kertoo, että villan miehistä ainut, hän olisi voinut ihastua, oli Oliver, jonka kanssa nainen oli hiljattain hetken aikaa parina. Näitä tunteita ei kuitenkaan ehtinyt syntyä, eikä kukaan muu villan miehistä sytyttänyt Liisaa romanttisessa mielessä.

– Ihastumisen tunteita ei tullut. Kyllä Oliver on kiinnostava tyyppi ihan pelkästään ystävänäkin, me ollaan Oliverin kanssa tosi samanlaisia. Luulen, että tullaan olemaan tekemisissä ainakin hänen kanssaan sitten, kun hän tuolta joskus tulee. 

Love Island saa huippunsa muutaman viikon päästä, kun yksi saaren pareista julistetaan ohjelman voittajiksi. Liisa kertoo tsemppaavansa kaikkien vahvojen parien suhteita, mutta kannustaa erityisesti Vanessaa ja Reetua toivoen, että pari pääsee loppuun asti. 

– Kaikki ansaitsisivat voittaa, mutta Vanessalla ja Reetulla on jotenkin niin semmoinen suhde, että he vaan palvovat toisiaan ihan silminnähden. Itse kannustan niitä kahta eniten. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja