Jättikäänne Love Island -villassa – tämä tuttu pari tekee paluun rakkauden saarelle: "Olin heti valmis tulemaan takaisin"

Joel ja Sanni saavat mahdollisuuden jatkaa kesken jäänyttä matkaansa Love Island Suomi -villassa. 

Love Island Suomi -ohjelmassa nähdään tiistai-illan jaksossa uusi yllätys ja käänne, kun kuluneelta kaudelta tutut ja aiemmin ohjelmasta pudonneet Sanni ja Joel astelevat takaisin rakkauden saarelle. 

Kumpikin sinkku on ollut jo useamman viikon ajan poissa villalta ja elellyt elämäänsä kotona Suomessa. Kumpikin kertoo seuranneensa Love Islandin tapahtumia kiinteästi omalta kotisohvaltaan. Molemmat iloitsevat suuresti paluustaan villalle. 

– Kiva tulla takaisin tänne aurinkoon. 

Joel kertoo olleensa yllättynyt siitä, että hän sai tilaisuuden palata takaisin rakkauden saarelle. Hän aikoo kuitenkin ottaa uudesta mahdollisuudestaan kaiken irti. 

Mies kertoo aikovansa tutustua uusiin, saarelle saapuneisiin asukkaisiin mahdollisimman hyvin. 

– Pitää katsoa sitten paikan päällä.

Kaikki irti uudesta mahdollisuudesta

Sanni kertoo myös puolestaan olleensa valmis pakkaamaan matkalaukkunsa ja palaamaan Love Island -villalle lähtönsä jälkeen koska vain. 

– Tätä on odotettu! Olin heti kyllä valmis tulemaan takaisin. 

Naisella ei ole kiikarissaan yhtäkään tiettyä miestä rakkauden villalla, vaan hän aikoo tutustua mahdollisimman monipuolisesti uusiin asukkaisiin sekä paremmin vanhoihin saarelaisiin. 

Vanhoista asukkaista Sanni kertoo odottavansa eniten Vanessan jälleennäkemistä. Nainen uskoo yllättävänsä ystävänsä toden teolla saapumalla paikalle yllättäen. 

Sannin ensimmäinen peliliike saarelle palattuaan on se, että hän aikoo keskustella mahdollisimman paljon villan sinkkumiesten kanssa. Hän aikoo hyödyntää toisen mahdollisuutensa niin hyvin, kuin mahdollista. 

– Aion antaa itsestäni aivan kaiken ja olla täysin oma itseni. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Rakkauden saarella suhdesopat kiehuu – kertaamme viikon kiihkeimmät käänteet suoraan Love Island -villalta 5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat