Mainos

Mikä näistä banaaneista on oikeasti Neean leipoma kakku? Vain harvat tunnistavat kuvasta ilmiömäisen "hedelmähuijarin"

Neea Kuivalan leipoma banaanikakku sai leivontaryhmän jäsenten päät pyörälle. Tunnistatko sinä banaanien joukosta huijarin, eli kakun? Oikea vastaus paljastetaan videolla. 

Intohimoinen harrastajaleipuri Neea Kuivala jakoi Facebookin suosittuun leivontaryhmään kuvan leipomastaan banaanikakusta. Kakku oli kuitenkin kuvattu pienimuotoisen arvoituksen muodossa. Neea nimittäin sijoitteli aivan banaanilta näyttävän kakun oikeiden banaaneiden joukkoon. 

Kuvasta on lähes mahdotonta tunnistaa, mikä banaaneista on "huijari". Neljä kuvassa olevaa banaania on oikeita hedelmiä ja yksi Neean leipoma kakku. Tunnistatko sinä kakun banaanien joukosta?

Neea kertoo MTV:n Makuja.fi -ruokasivustolle banaanikakun olevan oikeasti maultaan sitruuna-valkosuklaa.

– Kakku on tehty vanilijakakkupohjasta veistämällä oikeaan muotoon. Raikkaan maun sain kostuttamalla kakun tuoreella sitruunamehulla. Kakku on kuorrutettu valkosuklaaganchella ja päällystetty itse tehdyllä valkosuklaamassalla. Värjäsin valkosuklaamassa valmiiksi keltaiseki. Lopuksi maalasin yksityiskohdat elintarvikkeväreillä, Neea kertoo kakun valmistamisesta.

Banaanikakku huijaa siis ovelasti myös makumaailmallaan. Leivontaryhmässä Neean kuva-arvoitus on saanut muut kotileipurit lähes hulluuden partaalle, sillä kuvasta todella on melko mahdotonta tunnistaa huijaria banaanien joukosta– niin taitavasti se on tehty.

– Leivonta on oma intohimoni. En leivo työkseni tällä hetkellä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Leivon toki paljon ja pyrin harjoittelemaan uusia tekniikoita sekä kehittämään taitojani, Neea kertoo harrastuksestaan.

Mikä banaaneista on oikeasti kakku? Lyhyeltä videolta selviää vastaus. 


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja