Kitti kyllästyi ahdisteleviin miehiin – vastaa nasevasti häiriköijille

Kitti harrastaa itseään häiriköivien miesten hämmentämistä. 

Kitti kyllästyi itseään ahdisteleviin miehiin, joten hän päätti alkaa ahdistaa heitä. BuzzFeed-sivusto haastatteli naista, joka esiintyy vain etunimellään. Kitti kertoi haastattelussa saaneensa asiattomia häirintäkommentteja miehiltä jo peruskoulussa.

– Tajusin sen ensimmäistä kertaa, kun olin 10-vuotias, mutta kommentteja oli tullut jo, kun olin paljon nuorempi – en vain tajunnut niiden olevan ehdotteluja ennen kuin olin vanhempi, Kitti kuvailee.

Hän tapasi jo kouluaikana yrittää pelotella kiusaajiaan, ja päätti alkaa käsitellä miehiä samalla tavalla. Kitti vastaa miesten asiattomiin uteluihin sanomalla jotakin karmeaa tai pelottavaa.

– Miehet ovat aina vain todella hämmentyneitä ja tympääntyneitä. He eivät välttämättä tunne tulleensa kunnolla torjutuiksi, joten he eivät osoita tunteita. Sen sijaan he vain lähtevät tilanteesta, Kitti kuvaa.

"Aion varmistaa, että he katuvat sitä, että koskaan päättivät puhua minulle"

Kun kadulla Kittin kohdannut mies uteli, onko tällä poikaystävää, hän vastasi "ei yhtään elossa olevaa".  Numeroaan pyyteleville Kitti yleensä kertoo, ettei hänelle kannata antaa puhelinnumeroa, koska hän on mukana kansainvälisessä elinkaupassa, ja numeron antaminen johtaisi vain elinten varastamiseen.

Jos mies pyytää Kittiä hymyilemään, hän vastaa esimerkiksi "ei minulla ole mitään syytä hymyyn, hiukseni putoavat" tai "puu kaatui taloni päälle ja tappoi mummoni".

Kitti nauhoitti kohtaamisen miehen kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Filosofiani on, että jos minun täytyy olla epämiellyttävästi tekemisissä heidän kanssaan, aion varmistaa, että he katuvat sitä, että koskaan päättivät puhua minulle, Kitti kuvasi eräällä videollaan.

Nainen jakaa videoita kohtaamisista TikTokissa ja on jo kerännyt miljoonia katselukertoja.

– Olet sankarini, kommenteissa hehkutetaan.

"Toivon, että se trauma pysyy heidän mukanaan seuraavaan kertaan"

Videoillaan Kitti haluaa muistuttaa kaikkia siitä, ettei kenenkään tarvitse sietää asiattomia kommentteja tai huomiota.

– On mahdollista pitää puoliaan. Itse olen karmiva, koska en halua pahentaa tilannetta, ja haluan, että kaikki kysymättä minua lähestyvät poistuvat paikalta hieman traumaa mukanaan, hän kuvaa.

– Toivon, että se trauma pysyy heidän mukanaan seuraavaan kertaan, kun he yrittävät häiritä nättiä tyttöä. Jos olen tässä tarinassa se pahis, se sopii minulle.

Lue myös:

    Uusimmat