Kiti Kokkosen Tanhupallon laulu ihastuttaa somessa – taustalla tärkeä viesti

Kiti Kokkonen paljastaa Kuutamolla-sarjassa totuutensa 1:37
Kiti Kokkonen teki tunnustuksen Kuutamolla-sarjassa: "Häpeän, kadun, että valitsin tämän"

Kiti Kokkosen rakastettu Tanhupallo-sketsihahmo riemastuttaa jälleen näyttelijän Instagram-seuraajia, mutta ottaa samalla kantaa tärkeään aiheeseen.

Putouksen yhteydessä suureen suosioon aikoinaan noussut sketsihahmo Tanhupallo piristää yhä monen päivää näyttelijä Kiti Kokkosen Instagram-tilin välityksellä.

Tällä viikolla Kokkonen julkaisi jälleen Instagramissa videon, jolla Tanhupallo soittaa ukulelea ja esittää tekemänsä laulun. Kappaleella on tärkeä viesti.

– Ollaan kaikki kavereita, ei kiusata, koska muuten kaikille tulee paha mieli, Tanhupallo laulaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Tanhupallon pirteä laulu sai Kokkosen Instagram-seuraajilta riemastuneen vastaanoton.

– Oot super! Hermopinna katosi saman tien!

– Voi hyvä tavaton sun kanssa, oot kyllä semmonen piristyttäjä! Kiitos, hyvä muistutus meille kaikille.

– Tuli tosi hyvä mieli!

Tanhupallo on tämän vuoden puolella ehtinyt muun muassa tsempata etätöissä olevia sekä seikkailemaan hellyttävällä hiihtovideolla.

Kokkonen puolestaan nähdään maaliskuun 27. päivästä alkaen uusin jaksoin Maikkarilla alkavassa Suurmestari-ohjelmassa. Hän on yksi ohjelman uusista vakiokisailijoista.

Monet suositut somevaikuttajat ovat kertoneet viime vuosina julkisesti hyvin avoimesti negatiivisista kommenteista, joita he saavat. Kokkonen kertoi MTV Uutisille säästyneensä ikävältä kommentoinnilta Instagramissa, vaikka hänellä on seuraajia lähes 150 000.

– Se on tosi kiva juttu. Instagramissa törmää harvoin mihinkään väittelyihin tai riitoihin, kun taas Facebookissa on paljon vastakkainasettelua, näyttelijä pohti.

Suurmestarin uusi kausi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavan lauantai-illoissa 27. maaliskuuta kello 20 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat