Kissan luultiin sairastuneen syöpään – leikkaus paljasti arkisen vaaranpaikan: "Lääkäri sanoi, ettei ole koskaan nähnyt vastaavaa"

Amerikkalaisperheen kissa synnytti kaksikasvoisen pennun 0:43
Oregonilaisperheen lemmikkikissa tuotti todellisen yllätyksen, kun sille syntyi kaksikasvoinen pentu. Perheen yrityksistä huolimatta pentu ei selvinnyt.

Englantilaiskissan vatsasta ei löytynytkään syöpää, vaan valtava määrä hiuslenkkejä ja naruja.

Waffles-kissan omistaja varoittaa muita: kissan lelut tulee valita tarkkaan. Viisivuotias kissa melkein kuoli hiusponnareiden takia, kertoo Metro.

Lääkäri oletti syöväksi

Omistajat Ryan Gallacher, 27, ja Danielle Carlin, 26, huomasivat kissansa käyttäytyvän oudosti, joten he veivät sen eläinlääkäriin. Wafflesin vatsasta löytyi massa, jota aluksi epäiltiin syöväksi.

Totuus kuitenkin paljastui leikkauksessa. Wafflesin maha oli täynnä hiuspompuloita, kissanlelujen naruja ja raapimapuusta irronnutta narua. Kissa piti tilanteen vuoksi operoida lopulta kahdesti.

Niellyt naruja ja pompuloita

Hintaa Wafflesin ponnarirakkaudelle tuli leikkausten vuoksi viisi tuhatta puntaa. Kissa on niellyt naruja ja pompuloita luultavasti leikkiessään; hiuslenkkejä oli sen vatsassa käsittämättömät sata grammaa.

– Emme tienneet tästä lainkaan, se on varmaan jatkanut kuukausia. Lääkäri sanoi, ettei ole koskaan nähnyt vastaavaa, Ryan kommentoi.

Kissa tulee toipumaan täysin, mutta naruja sisältävät lelut siltä on nyt kielletty. Mustathan, että myös esimerkiksi pakkausnarut voivat olla kissalle ja koiralle vaarallisia!

Lue myös:

    Uusimmat