Gandalf-kissa palasi kotiin mukanaan uhkauskirje – omistajat järkyttyivät: "Nyt meidän on pidettävä se sisällä"

Amerikkalaisperheen kissa synnytti kaksikasvoisen pennun 0:43
Amerikkalaisperheen kissanpennulla oli syntyessään erikoinen ominaisuus. Katso video!

Gandalf-kissan uteliaisuus oli liikaa jollekulle, kertoo Daily Mail.

Kun brittiläisen Chrisin, 27, kissa Gandalf palasi torstaina kotiin, sen turkkiin ja kaulapantaan oli kiinnitetty teipillä muovipussi, jossa oli viestilappusia. Viestien sisältö kauhistutti Chrisiä ja hänen tyttöystäväänsä. 

Viestit kirjoittanut henkilö vaatii omistajia pitämään kissan kotona. Sillä on kuulemma tapana tulla joka päivä sisään kirjoittajan asuntoon, viedä ruokaa pöydältä ja raapia sohvaa. Kirjoittaja ei omien sanojensa mukaan voi jättää ikkunaa auki Gandalfin takia. Hän kertoo olevansa turhautunut tilanteeseen. Viestissä suuttunut naapuri uhkaa kidnapata kissan ja ”viedä sen kauas pois”, jos näkee sen vielä uudelleen kotonaan. Hän kehoittaa omistajia myös ruokkimaan kissaansa. Kirjoittajan henkilöllisyydestä ei ole tietoa, mutta ilmeisesti kyseessä on joku pariskunnan naapureista. Briteissä kissat saavat lain mukaan kulkea vapaana ulkona, kunhan omistajat pitävät huolen, etteivät ne aiheuta tuhoa kenenkään omaisuudelle. 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ennen viestien saamista he olivat kiinnittäneet 4-vuotiaalle Gandalfille kaulapannan, jossa kehoitettiin olemaan ruokkimatta sitä. He olivat huomanneet sen lihoneen ja pelkäsivät, että joku ruokkisi sitä.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Utelias kissa

Pariskunta ei ole koskaan saanut valituksia Gandalfin käytöksestä, mutta he myöntävät, että se saattaa olla aika utelias.

– Kesällä sen mielestä on aivan parasta kuljeskella ympäriinsä ja se haluaa mennä ulos, mutta nyt se ei voi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– On toki hävytöntä, että se menee toisten ihmisten koteihin, mutta emme olleet tajunneet tätä aiemmin. Nyt meidän on pidettävä se sisällä koko loppuajan, kun asumme täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viestin jälkeen paria pelottaa jättää kissa yksin. Toisaalta he toivovat, että voisivat keskustella viestit kirjoittaneen henkilön kanssa kasvotusten. 

Lue myös:

    Uusimmat