Kissa salamatkusti lentokoneella Yhdysvaltojen halki: "Vasta perillä huomattiin, että ruumassa oli puoliksi syöty muffinssi ja pieni kasa jätöksiä"

Kissa salamatkustaja lentokoneella Yhdysvaltojen halki – puoliksi syöty muffinssi ja kasa kakkaa paljasti matkalaisen 1:48
Videolla vieraillaan Yhdysvaltojen halki salamatkustaneen kissan luona Mainessa.

Kissa liftasi kyydin maan halki rahtilentokoneen ruumassa. Kukaan ei tiedä tarkalleen, kuinka kissa oli päätynyt koneen kyytiin.

Rahtikone oli noussut ilmaan Kaliforniasta aiemmin tänä kesänä ja lentänyt Yhdysvaltojen yli itärannikolle Mainen osavaltioon Bangoriin. Kone oli pysähtynyt tankkaamaan Coloradossa. Vasta perillä huomattiin, että kyytiin oli jossain kohtaa matkaa livahtanut salamatkustajaksi kissa.

– Vasta perillä huomattiin, että ruumassa oli puoliksi syöty muffinssi ja pieni kasa jätöksiä, Bangorin eläinsuojeluyhdistyksen johtaja Kathryn Ravenscraft kertoo, kuinka liukkaan salamatkustajan jäljille päästiin.

Kissan omistajia etsittiin sekä Kaliforniasta että koneen tankkauspisteestä Coloradosta kolmen viikon ajan laihoin tuloksin. Lopulta Bangorin lentokentällä työskentelevä pariskunta ilmoittautui vapaaehtoisiksi kissan hoitajiksi ainakin siihen asti, kunnes sopiva perhe löytyy. Kissalle annettiin nimeksi osuvasti Cargo.

Kissalle on ilmoittautunut halukkaita adoptoijia

– Hän saapui kotiimme ja asettui saman tien taloksi, Cargon väliaikaisesti adoptoinut Justin Proulx kertoo.

Justinilla ja hänen vaimollaan Nanci Hamlinilla on jo valmiiksi värikäs katras adoptoituja lemmikkejä, kuten kissat Oliver, Cameron, Ralp ja Stoops. Yllättäen perheen uusin lisäys Cargo viihtyy parhaiten Akiko-nimisen huskyn kanssa.

– Heistä tuli välittömästi ylimpiä ystäviä, Nanci kertoo.

Pariskunta ei osaa sanoa, kuinka Cargo olisi voinut päätyä lentokoneen ruumaan. Se on kuitenkin hoitokodissa osoittautunut varsin neuvokkaaksi ja villiksi tapaukseksi, vaikka vierastaakin ihmisiä.

– Lentokentille ei noin vain kävellä ja lentotukikohdissa ei pahemmin anneta eläinten liikuskella, Justin pohtii.

Rahtikonetta lentänyt pilotti on ilmoittanut haluavansa adoptoida Cargon. Justin ja Nanci ovat myös ilmoittaneet hoitavansa kissaa vähintään siihen asti, kunnes pilotti palaa Maineen ja tekee lopullisen päätöksensä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat