Lastensa "terrorisoima" professori kommentoi nettihitiksi noussutta haastatteluaan BBC:lle: Ajattelin, että ette enää koskaan soittaisi

Viimeisen viikon aikana sosiaalista mediaa seuranneet eivät ole voineet välttyä törmäämästä professori Robert E. Kellyn hupaisalla tavalla pieleen menneeseen videopuheluhaastatteluun. Nyt mies on itse kommentoinut tapausta Britannian yleisradioyhtiö BBC:lle.

Ilman hellyyttävällä tavalla söhlättyä haastatteluaan Robert Kelly ja hänen Etelä-Korean politiikkaa käsitelleet kommenttinsa olisivat todennäköisesti hukkuneet uutisvirtaan. Miehen lasten järjestämän shown ansiosta hänen kasvonsa ovat kuitenkin tulleet tutuksi miljoonille.

Valtaisan määrän julkisuutta saanut välikohtaus alkoi, kun Kelly esiintyi BBC:n suorassa tv-lähetyksessä Korean kirjeenvaihtajan ominaisuudessa. Yhtäkkiä miehen neljävuotias tytär Marion marssi huoneeseen huolettomasti ja vilkutteli Kellyn taustalta riemukkaan oloisena.

Pian ovesta horjui sisään toinenkin taapero perässään kaksikon äiti, jolla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin heittäytyä polvilleen ja kiskoa naperot ulos huoneesta. Kelly seurasi ympärilleen kehkeytynyttä kaaosta anteeksipyytelevän oloisena.

Lähetys jatkui episodin jälkeen normaalisti, mutta video jäi elämään omaa elämäänsä. Tähän mennessä pelkästään BBC:n jakamaa klippiä on katsottu lähes sata miljoonaa kertaa.

"Kaikki tuntuvat ajattelevan, että se on melko hulvaton"

Mies kommentoi tapausta BBC:n haastattelussa tiistaina. Kellyn mukaan toheloinnille on osattu nauraa myös perheen sisällä.

– Katsoimme sen (videon) monia kertoja ja myös perheemme ovat nähneet sen. Kaikki tuntuvat ajattelevan, että se on melko hulvaton. Ymmärrämme, miksi ihmiset nauttivat siitä – tavallisen perheen yllättämisestä ja niin pois päin.

Ensin pieleen mennyt puhelinhaastattelu kuitenkin hirvitti.

– Olimme vähän enemmän huolissamme siitä, että BBC ei soittaisi enää koskaan uudestaan. Se oli oikeastaan ensimmäinen reaktiomme, pelko siitä, että olisimme tuhonneet suhteemme teihin, mies kommentoi BBC:lle.

Useat tapauksesta uutisoineet lehdet ja verkkosivut kertoivat videon julkaisun jälkeen virheellisesti, että Kellyn työhuoneeseen lapsia noutamaan lennähtänyt nainen olisi ollut lastenhoitaja. Kun kävi ilmi, että kyseessä on miehen vaimo, asiaa ryhdyttiin puimaan erityisesti brittimediassa. Puheenvuoroissa kyseltiin, miksi aasialaistaustaisen naisen oletettiin automaattisesti kuuluvan palvelusväkeen.

Kellyn mukaan oletus ei tuntunut mukavalta. Hänen vaimonsa, Jung-a, toivoo BBC:n videolla kuitenkin, ettei asiasta riideltäisi, vaan ihmiset keskittyisivät nauttimaan hupaisasta videosta. 

Voit katsoa alkuperäisen haastattelun alta: 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja