Kirsi Alm-Siira saa ystävänsä kyyneliin – Mervi Kallio ylistää kaksikon ystävyyttä: "Tiedät, kuinka tärkeä ystävä sinä olet minulle"

11:47
Kirsi joutui huijaamaan Merviä kuukausia, jottei jäänyt kiinni suunnittelemastaan yllätyksestä Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Mervi Kallio tulee yllätetyksi Laulu rakkaudelle -ohjelman toisella tuotantokaudella.  

MTV Uutisten suosikkiuutisankkuri Kirsi Alm-Siira yllättää Laulu rakkaudelle -ohjelmassa rakkaan ystävänsä, MTV:nurheilutoimittajanakin tunnetun Mervi Kallion. Kaksikko on tuntenut jo yli 10 vuotta ja Alm-Siira haluaa kiittää Kalliota tuesta ja syvästä ystävyydestä.

– Mervi tuli Maikkarin Tulosruutuun töihin ja sitten varmaan ensimmäisestä päivästä lähtien on oltu tekemisissä. Merville on hyvin helppo kertoa asioita, jotka ovat itselle vaikeita, joita häpeää tai joita ei halua, että koko maailma tietää. Hän on sellainen, että hän ei lyö lyötyä ja tiettyinä hetkinä se on todella tärkeää, Alm-Siira kertoo.

Yllätyksessä kuullaan Pariisin kevät -yhtyeen kappale Kesäyö. Kappale kuvaa Alm-Siiran mukaan erittäin paljon heidän ystävyyttänsä ja sen vuoksi bändi on tehnyt uuden version kyseisestä kappaleesta juuri tätä esitystä varten. Yllätyksestä merkittävän tekee myös se, että esityksen lopussa ammattitanssijan tilalle vaihtuu yllättäen Alm-Siira.

– Minua eniten jännittää se, että miten minä pääsen sieltä sohvan takaa siihen sohvalle. Laskutoimitukset voi olla minulle välillä myös hankalia. Onneksi joudun jännittämään tällaisia käytännön asioita, sohvalle hyppäämistä ja oikeaan aikaan kävelemistä, niin mä ehkä pystyn jotenkin siitä tunteesta irtautumaan, Alm-Siira jatkaa.

Esityksen alkaessa Kalliota jännittää todella paljon. Hän pohtii, kuka hänet haluaa yllättää. Hän on silminnähden onnellinen kuullessaan kappaleen. Kyyneleet alkavat virrata hänen huomatessa rakkaan ystävänsä lavalla tanssimassa. Kallio tunnistaa ystävänsä hänen pohkeistaan.

– Minä katsoin tuossa, että ihan kuin Kirsi! Multitaskaa eli puhuu puhelimessa, silittää ja imuroi samaan aikaan. Sitten minä ajattelin, että ei tuo voi olla Kirsi, koska minä en ole nähnyt sinun tanssivan niin. Mutta sitten minä näin tuossa sinun upeat jalkasi ja katsoin, että vau hei onko tuo Almi, on! Ihan mahtavaa, kiitos rakas. Sinä tiedät, kuinka tärkeä ystävä sinä olet minulle, Kallio sanoo herkistyen.

Kuinka Kirsi sai huijattua Merviä useamman kuukauden ajan? Katso videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja