Jare Tiihonen yllätetään totaalisesti: "Minua on vedätetty"

Jare Tiihonen herkistyy yllätyksestä Laulu rakkaudelle -ohjelmassa 4:52
Jare Tiihonen herkistyy Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Jare Tiihonen saa kokea koskettavan esityksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Rap-legenda Jare Tiihonen tulee täysin yllätetyksi Laulu rakkaudelle -ohjelman kolmannessa jaksossa. Tiihosen manageri Carla Ahonius on suunnitellut useita kuukausia Tiihosen päänmenoksi tv-esiintymistä ja valehdellut, että kyseessä on Mikko Kuustosen keskusteluohjelma, vaikkakin todellisuudessa Tiihosen ystävät ovat suunnitelleen ikimuistoisen musiikkiesityksen.

– Olen valehdellut Jarelle todella monta kuukautta. Toivon, että ajan tänne sen verran lujaa, että Jare ei hyppää autosta ulos, Ahonius nauraa.

Tiihosen ystävät ja kollegat kertovat ohjelmassa, että Jare ikävöi Cheek-ajoilta ainoastaan kiertueperhettään. Cheekin kiertueeseen kuului paljon niin tanssijoita, soittajia kuin myös muuta taustatiimiä. Kiertueperhe haluaa antaa nyt kiitoksensa Jarelle niin menneisyyden keikkamuistoista, kuin myös ikuisesta ystävyydestä. Lavalla nähdään esimerkiksi Cheekin kappaleissakin mukana laulaneista solisteista Ilta sekä Tiihosen ystävät, rap-artistit Lukas Leon ja Brädi.

– Jare pystyy ottamaan todella paljon kiitosta ja ylistystä vastaan ammatillisesti, eli tavallaan Cheek-asioissa, mutta ehkä sitten kun häntä kehutaan henkilönä ja Jare Henrik Tiihosena, niin hän on vain ”joo joo, okei”, Ahonius kuvailee Tiihosta.

Jaksossa kuullaan, kuinka Tiihonen hämmästyy tullessaan huijatuksi.

– Minua on vedätetty. Minä en sitten ole menossa räppäämään. Älä luule Carla, että minä nousen tuonne, Tiihonen tokaisee osoittaessaan lavaa.

Tiihonen näkee koskettavia videoklippejä ystäviltään ja läheisiltään, kuten Juha Tapiolta, Kaija KooltaDiandralta ja omalta veljeltään Jere Tiihoselta. Kaikki kertovat, kuinka paljon arvostavat Tiihosen uraa, mutta myös hänen taitoaan olla aito ystävä.

– Minä toivon sinun elämääsi kaikkea mahdollista hyvää, merkitystä ja onnea, Juha Tapio sanoo Tiihoselle.

J. Karjalaisen kappale Ihana Ilta on ystävien mukaan Tiihosen karaokebravuuri, joten kappaleen valinta on ollut helppoa. Esityksen aikana Tiihonen liikuttuu ja nauraa onnellisena.

Katso videolta, miten Jare reagoi ystäviensä videoihin!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat