Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira yllättää ystävänsä urheilutoimittaja Mervi Kallion koskettavalla esityksellä – saapuu lavalle tanssijana

1:21
Mervi Kallio saa koskettavan esityksen Kirsi Alm-Siiralta Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Kirsi Alm-Siira on kehittänyt yllätyksen Mervi Kalliolle Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

MTV Uutisten suosikkiuutisankkuri Kirsi Alm-Siira yllättää formulavarikoilta tutun toimittajan ja ystävänsä Mervi Kallion Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Pariisin Kevät -yhtyeen kappale Kesäyö on Alm-Siiran mukaan kuin heidän ystävyydestään kirjoitettu, joten Kallio saa nauttia bändin esityksestä liikuttuneena. Yllätyksestä vaikuttavan tekee se, että Alm-Siira saapuu lavalle tanssijana mikki kädessään.

– Merville on hyvin helppo kertoa asioita, jotka ovat itselle vaikeita, joita häpeää tai joita ei halua, että koko maailma tietää. Hän on sellainen, että hän ei lyö lyötyä ja tiettyinä hetkinä se on todella tärkeää, Alm-Siira kuvailee Kalliota.

Alm-Siira kertoo, että tässä ystävyydessä on kaikki, mitä hän tarvitsee.

– Minä tiedän ne hetket, kun haluan puhua Mervin kanssa ja ne ovat juuri sellaisia, että tarvitsen jotain ihmistä, joka silittää minun päätäni. Ei välttämättä kerro totuutta, että sinä olet todella tyhmä vaan ensin silittää ja sanoo vasta sitten sen jälkeen, Alm-Siira jatkaa.

Kallio herkistyy heti kameroiden edessä. Hän on liikuttunut siitä, että hän tulee saamaan yllätyksen.

– Pelkkä ajatus siitä, että minä olen jollekin niin tärkeä, että joku haluaa nähdä sen vaivan ja yllättää minut saa minut herkistymään. Olen niin jännittynyt, Kallio kertoo itkien.

Katso videolta, kuinka Mervi Kallion hämmästyy Kirsi Alm-Siiran näkemisestä lavalla!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja