Vappu Pimiä muistelee TTK:n pysäyttävää tilannetta, johon liittyy hänen hyvä ystävänsä Kirsi Alm-Siira: "Se oli itsellekin aika oho-hetki"

Vappu Pimiä muistelee TTK-historian pöyristyttävimpiä hetkiä 4:33
Vappu Pimiä kertoo mielipiteensä kuluvan TTK-kauden tanssijoiden tasosta ja muistelee ohjelman historian pysäyttäviä hetkiä

Vappu Pimiä on nähnyt pitkällä urallaan Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana useita mieleenpainuvia hetkiä ja tilanteita.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman neljäs suora lähetys nähtiin sunnuntaina 1. lokakuuta Suomi-vintage -teemalla höystettynä. 

Vappu Pimiä  on juontanut ohjelmaa vuodesta 2009 lähtien 11 tuotantokauden ajan. Pimiä kertoi MTV Uutisille neljännen suoran lähetyksen jälkeen, että kuluvalla kaudella käsikirjoittaja on pistänyt juontajat toden teolla töihin. Asiaa oli Pimiälle hämmästellyt hänen mukaansa jopa suoraa lähetystä katsomassa ollut Ensitreffit alttarilla  -asiantuntija Tapani Alanen.

– Hänkin sanoi, että jumankauta viime viikolla sinulla oli hirveä kasa espanjalaisia nimiä ja juonenkäänteitä. Tällä viikolla ei sitten tarvinnut kuin runoa lausua kerran, että se oli jo vähän iisimpää. Mutta ollut tosi ihana kausi, onhan tätä ihanaa tehdä.

Suomi-vintage -illalta Pimiä haluaa nostaa ikimuistoisiksi hetkiksi muun muassa näyttelijä Jarkko Niemen  ja tämän tanssiopettajan Kia Lehmuskosken  quickstepin. 

– Tiedän itse, kuinka hiton vaikea se quickstep on. Niin se, että siitä saa noin kevyen näköistä ja lennokasta, niin se on tosi haastavaa. Minulle itse ne lattarit oli semmoisia ominaisempia, niin siksi ehkä vielä katson noita vakkareita sillä lailla vielä enemmän, kun joku niitä osaa, niin se on mulle semmoinen, että se on ollut ihanaa.

Vuosien varrella Pimiä on päässyt todistamaan työssään TTK-juontajana myös erilaisia pöyristyttäviä hetkiä. Yksi, joka on erityisen hyvin jäänyt mieleen, liittyy hänen hyvään ystäväänsä uutisankkuri Kirsi Alm-Siiraan, kun tämä pyörtyi suorassa lähetyksessä vuonna 2017 ollessaan itse yksi tähtioppilaista. 

– Kun Kirsi pyörtyi siihen Mikon (Leppilampi, ohjelman silloinen juontaja) käsivarsille, niin se oli itsellekin aika oho-hetki, vaikka onneksi tajuttiin heti, ettei mistään vakavammasta ollut kyse. 

– Niinkuin olen sanonutkin Kikulle, että hän tykkää jäädä mieleen, milloin sitten pyörrytään ja milloin tiputaan tuoleilta. Ja Kikulla on onneksi niin loistava huumorintaju. 

Lisäksi tuotantokausiin on mahtunut myös erilaisia traagisia pettymyksen hetkiä, joita on tullut esimerkiksi pahojen loukkaantumisten johdosta. 

Yllä olevalla videolla Vappu Pimiä muistelee myös traagista hetkeä, joka sattui Laura Malmivaaralle ohjelmassa vuonna 2017.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat