Nikki soitti aina ahdistuksen iskiessä äidilleen – tämän kuoleman jälkeen salaisuus paljastui: "Hääpäivänäni hän antoi aviomiehelleni viestin..."

0:44

Nikki soitti aina ahdistuksen iskiessä äidilleen. Tärkeän tukihenkilönsä kuoleman jälkeen hänelle selvisi äidin ja aviomiehen yhteinen salaisuus.

Ahdistaako, kun työkaveri tulee aivan lähelle puhuessaan? Katso video, ja ymmärrät hänen toimintaansa paremmin!

Nikki Pennington kärsii ahdistuksesta. Hän ei enää muista aikaa, jolloin ei olisi saanut ahdistuskohtauksia.

– Jos sinulla on ahdistusta, tiedät, että sinullakin on se yksi henkilö. Se yksi, joka tietää, miten sinut saa rauhoittumaan ahdistuksen sumun keskellä, Pennington kuvailee Love What Matters -sivustolla.

Penningtonille tuo ahdistusta lievittävä ihminen, se yksi, tärkeä henkilö, oli hänen äitinsä. Äidin sanat ja tuki helpottivat aina Penningtonin oloa.

Aviomies vaati saada kokeilla ahdistuksen lievittämistä

– Muutama viikko siitä, kun minä ja mieheni olimme avioituneet ja ahdistukseni alkoi, sanoin "minun pitää soittaa äidilleni". Mieheni piti tauon ja sanoi "entä, jos puhuisit sen sijaan minulle? Anna minun yrittää ja katsotaan, millainen olen äitiisi verrattuna". Joten annoin hänelle tilaisuuden helpottaa ahdistustani, ja se oli kuin olisin puhunut äidilleni, Pennington kuvailee.

Hän alkoi tukeutua mieheensä enemmän, ja soitot äidille vähenivät.

Äiti ei koskaan kysynyt, miksi.

Salaisuus paljastuu Nikkille

– Sinä päivänä, kun äitini kuoli, soitin aviomiehelleni ja sanoin "tukihenkilöni on poissa. Se, joka tunsi minut ja rakasti minua kaikkine vikoineni. Se yksi ja ainoa, joka kykeni rauhoittamaan pelkoni, on poissa".


Nikki äiteineen. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Penningtonin yllätykseksi aviomies alkoi kertoa hänelle tarinaa Penningtonin äidistä. Pennington ei koskaan ollut kuullut tätä kertomusta – äidin pyynnöstä.

– Hääpäivänäni äitini antoi aviomiehelleni viestin. Se viesti oli vain heille kahdelle. Sen viestin otsikossa luki "miten olla Nikkille se henkilö". Se oli askel askeleelta etenevä ohje siitä, mitä hän sanoi ja teki, kun ahdistukseni otti minut valtaansa.

Äidin jättämät ohjeet olivat seuraavat: kuuntele, kuuntele lisää, älä yritä ratkaista ongelmaa, kerro, että ymmärrät, jatka kuuntelemista, kunnes Nikki on selvittänyt asian itse.

"Hän tekee niin, hän on aina tehnyt niin. Hän ei tiedä tätä vielä, mutta hän on selvittänyt kaiken aina itse", äiti kirjoitti.

– Äitini lakkasi olemasta tukihenkilöni, ei siksi, että halusi, vaan siksi, että hän halusi aviomieheni tietävän, miten olla minulle se henkilö sitten, kun äiti ei enää olisi täällä. Hän lakkasi olemasta henkilöni, jotta voisi varmistaa, että minulla on aina se oma henkilö, Pennington sanoo.

Hän on äitinsä koskettavasta eleestä kiitollinen.

– Äiti, olet silti ikuisesti minun henkilöni.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja