Mainos

Auto-onnettomuudessa tyttärensä menettänyt äiti teki koskettavan löydön: ”Avaa, kun kaipaat minua”

Tyttären kirjoittamat kirjeet ovat auttaneet äitiä jaksamaan läpi raskaan suruajan. "Avaa silloin kun..."

Noin kuukausi sen jälkeen, kun äiti Cindy Mathis oli menettänyt 16-vuotiaan tyttärensä auto-onnettomuudessa, hän sai edesmenneeltä tyttäreltään jotain todella ainutlaatuista. Kaksikymmentäviisi äidille osoitettua kirjettä löytyivät juuri silloin, kun hän niitä kipeimmin tarvitsi.

"Haluan sinun tietävän, että rakastan sinua"

Vuosi sitten Mathisin tytär Macy Mathis kirjoitti äidilleen syntymäpäivälahjaksi 25 ainutlaatuista kirjettä, joiden tarkoitus oli tuoda äidin elämään hieman iloa ja rakkautta. 

Silloin kumpikaan heistä ei osannut aavistaa, kuinka merkityksellisiksi kirjeet myöhemmin oikein muuttuisivat. Jokaisella kirjeellä oli erityinen tarkoitus; ”Avaa silloin... kun kaipaat minua. Avaa silloin... kun olet innoissasi jostain”.

Yhden kirjeistä Mathis löysi vain viikko traagisen onnettomuuden jälkeen hänen siivotessa autoaan. Tämän kyseisen kirjeen kuoressa kehotettiin avaamaan kirje silloin, kun äiti ei saa nukuttua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Haluan sinun tietävän, että rakastan sinua. Minusta tuntuu, etten sano sitä sinulle tarpeeksi. Niin kauan, kun et saa nukuttua, sinä todennäköisesti stressaat jostain. Haluan sinun tietävän, että rakastan sinua, kirjeessä kerrottiin.

Paras lahja, jonka vanhempi voi saada

Ensimmäisen kirjeen löydettyään äiti etsi käsiinsä ne kaikki. Kirjeet olivat jääneet unohduksiin, sillä tytär kehotti avaamaan ne vasta sitten, kun äiti oikeasti tarvitsisi lohdutusta tai rakkautta.

Jotkut kirjeet saivat hänet nauramaan ja osa itkemään. Jokainen niistä sai äidin tuntemaan kiitollisuutta siitä, että hän oli saanut edes pienen palan tyttärestään takaisin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Aivan kuin hän olisi tiennyt, mutta hän ei tiennyt. Jokainen kirje on auttanut minua monelle tapaa. Aivan kuin hän olisi täällä kanssani, Mathis kertoo.

Äidin mukaan kirjeet ovat hyvä osoitus siitä, kuinka hyvin tytär äitinsä oikein tunsi. Hänen mukaansa kirjeet ovat paras lahja, jonka lapsi voi vanhemmilleen antaa.

Lähde: CBS 

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.