Mainos

Kirja: Rouva Hillary Clintonkin oli uskoton

Vain muutama päivä sen jälkeen, kun Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin vaimo Hillary selvitti julkisuudessa puolisonsa uskottomuutta, tuoreeltaan julkaistu kirja väittää Hillaryllakin olleen suhde avioliittonsa ulkopuolella.

Clinton, Hillary Rodham, lähik. katsoo vas.


Christopher Andersenin eilen julkaistussa teoksessa "Bill ja Hillary: Avioliitto" kerrotaan, että Hillary Clintonilla oli vuodesta 1977 suhde Valkoisen talon lakimieheen ja lapsuuden aikaiseen ystäväänsä Vincent Fosteriin. Sanomalehti The Timesissa tiistaina julkaistut yksityiskohdat perustuvat Clintonin kuvernöörinaikaista kartanoa vartioineen L. D. Brownin kertomukseen. Brownin mukaan Foster ilmaantui kuin "kello" Arkansasin kartanolle silloin, kun Bill Clinton oli poissa asunnoltaan. -Hillary ja Vincent olivat syvästi rakastuneita. Näin heidät toistensa syleilyssä ja suutelemassa, Brown valottaa.

Foster sotkeutui sittemmin useisiin skandaaleihin, muun muassa Clintonin Whitewater-jupakkaan. Foster päätyi itsemurhaan vuonna vuonna 1995. Timesin mukaan Hillary Clinton "huusi ja itki" kuultuaan Fosterin kuolemasta. (STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.