Kipinä kateissa? Perheenäiti vinkkaa parisuhdetta parantavasta kahdeksan sekunnin kikasta – testaa!

Australialainen tv-juontaja Carrie Bickmore paljasti hiljaittain testaamansa parisuhdevinkin. 

Australialainen tv-juontaja Carrie Bickmore, 37, on ollut miehensä Chris Walkerin kanssa yhdessä kuusi vuotta. Pari odottaa toista yhteistä lastaan. Pitkä parisuhde vaatii usein veronsa, mutta Carrie paljasti The Carrie & Tommy Show'ssa, kuinka pieni, vaatimaton kikka voi tehdä suuren eron parisuhteeseen.

– Tiedättehän, kuinka vaikeaa on pitää romantiikkaa elossa, kun on lapsia. Kun on lapsia, kahdenkeskeinen aika vähenee todella paljon, Carrie pohjusti ohjelmassa.

Pariskunnalla on yhteinen Evie-tyttö, 3, sekä Oliver,11, Carrien edellisestä liitosta.

Kahdeksan sekuntia

Carrien mukaan Chris oli kertonut jutelleensa työpaikallaan parisuhdekirjoja lukeneen miehen kanssa. Mies oli kertonut vinkistä, jota Chris halusi kokeilla vaimonsa kanssa. Vinkin avulla päivän voi aloittaa luomalla kunnolla yhteyden kumppaniin. Parasta on, ettei vinkin toteuttaminen vie kuin kahdeksan sekuntia.

Sen sijaan, että suikauttaisit kumppanillesi pikaisen suukon hyvästiksi aamulla, pidä suudelmaa yllä kahdeksan sekuntia pysyen täysin paikallasi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Carrien mukaan jo ensimmäisellä kerralla vinkkiä kokeiltuaan pariskunnan tytär kiinnitti asiaan huomiota.

– Ensimmäisenä päivänä, kun teimme sen, Evie katsoi meitä kuin meillä olisi kaksi päätä. Sitten myöhemmin, kun kävelimme kouluun, hän sanoi: "Oletteko sinä ja isä ystäviä? Koska näin teidän suukottavan tänään."

Sitä Carrie piti hyvänä merkkinä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Kidspot, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat