Mainos

Kimmo Kinnunen avautuu raskain mielin IS:lle: Viina vei rakkaan pikkuveljeni

Keihäslegenda Kimmo Kinnunen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa raskaasta kevättalvestaan. Hänen pikkuveljensä Jarkko kuoli helmikuussa.

Kinnunen kertoo IS:lle, että 48-vuotiaana kuolleelle Jarkko Kinnuselle oltiin aloittamassa saattohoitoa, mutta hän ehti kuolla ennen sen aloittamista.

– ”Jakke” kuoli pitkäaikaisen alkoholismin aiheuttamiin sisäelinvaurioihin. Maksa ja munuaiset olivat tuhoutuneet. Viina vei rakkaan pikkuveljeni, Kimmo Kinnunen sanoo lehdelle.

Kinnunen kertoo, että veljen elämästä tuli raskas taakka, kun "moni pikkuasia meni päin helvettiä". Alkoholi vei, ja vaikka Jarkko Kinnunen kävi vuonna 2009 myös Minnesota-hoidossa, hyvän jakson jälkeen asiat kääntyivät huonoon suuntaan.

– Aikani jaksoin yrittää puhua Jarkolle järkeä mutta en enää viimeisen kahden vuoden aikana, Kinnunen toteaa.

Perjantai on Kinnusten perheelle raskas päivä, sillä Jarkko haudataan tänään.

Myös Jarkko Kinnunen heitti keihästä, ja oli nuoruudessa jopa Kimmoa edellä. Jarkkoa valmensi veljesten isä, entinen ME-mies ja olympiahopeamitalisti, Jorma Kinnunen

– On myös yleistä tietoa, että jos oma suhteeni isäämme on ollut erittäin vaikea, niin Jarkolle se oli jos mahdollista vielä vaikeampi. Ihan mahdotonta. Heidän välilleen jäi valtava määrä selvittämättömiä asioita, Kinnunen kertoo IS:lle.

Kimmo Kinnunen kertoo Ilta-Sanomille myös, että isä-Jorma ei ole toipunut sairaskohtauksestaan ennalleen. Hän sanoo, ettei voi olla varma, miten lujasti Jarkon kuolema on isään vaikuttanut.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja