Kimi Räikkösen tulevaisuudesta poikkeuksellisen rohkea näkemys – myös Valtteri Bottaksen F1-jatko esillä: "Se olisi edelleen loistava yhdistelmä"

F1-sarjan virallisten verkkosivujen toimittajat ovat kertoneet näkemyksiään koronaviruspandemian takia vasta ensi viikolla käynnistyvästä kaudesta. Alfa Romeon Kimi Räikkösen sekä Mercedeksen Valtteri Bottaksen nimet nousivat esiin, kun toimittajat puntaroivat seuraavia kuskiuutisia.  

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avausviikonloppu ajetaan Itävallassa 3.-5. heinäkuuta!

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-sarjasta on kajahtanut viime kuukausina isoja uutisia, vaikka ajamaan ei ole päästykään. Ferrari ilmoitti, että Sebastian Vettelin taival punaisissa päättyy tähän kauteen, ja tilalle tulee Carlos Sainz. Tämä aiheutti liikkeitä McLarenilla ja Renault-tallissa.  

Esimerkiksi Mercedes ei ole ilmoittanut vielä kumpaakaan kauden 2021 kuskeistaan. Eli kenen tulevaisuudesta saadaan uutisia seuraavaksi? Tätä kysyttiin myös F1-sarjan toimittajakuusikolta. 

F1-lähetyksistä tunnettu Will Buxton nimesi Alfa Romeon Kimi Räikkösen, joka ajoi viime vuonna keskikastin sijoituksista jäätyään ilman paikkaa Ferrarilla.  

– Hän tietää melko aikaisessa vaiheessa (kautta) nauttiiko hän olostaan, ja koska auto antaa osviittaa hänen kilpailukyvystään seuraaville kausille, uskon, että hän saattaa tehdä päätöksensä vain muutaman kisan jälkeen. Talleilla ei ole suurta kiirettä, joten luulen, että kaikista rennoin tyyppi voi olla seuraava lähtijä, Buxton kirjoittaa

Räikkönen täyttää ensi lokakuussa 41 vuotta. 

Greg Stuart uskoo puolestaan kuulevansa pian uutisia Valtteri Bottaksesta, joka aloittaa neljännen kautensa Mercedeksellä Lewis Hamiltonin rinnalla. Ja Stuartilla on näkemys myös suomalaistähden seuraavasta työnantajasta. 

 – Jos olisin Renault, haluaisin ilmoittaa ensi kauden kuskin pirun nopeasti nostaakseni työmoraalia Daniel Ricciardoa koskeneen lähtöuutisen jälkeen. Ennustin rohkeasti kauden alla, että Valtteri Bottas liittyy Renault-tiimiin, ja uskon edelleen, että se olisi loistava yhdistelmä. Tai sitten Fernando Alonso, Stuart pyörittelee. 

Lue myös:

    Uusimmat