F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikkösen tallikaverilta kovaa uhoa F1-kuskipaikastaan – "Kukaan ei voi viedä tätä minulta"

2:37
Videolla juttua F1-kuljettajatilanteesta kaudelle 2021.

Alfa Romeolla sekä Kimi Räikkösen että Antonio Giovinazzin sopimukset ovat katkolla tämän kauden jälkeen. Kumpikaan heistä ei ole laittanut nimeään alle uuteen sopimukseen, ja huhut käyvät kuumina. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 4.-6.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alfa Romeon lisäksi muun muassa Haas on talli, joka ei ole kertonut vielä kuljettajapäätöksistään. Ferrarin asiakastalleissa pakka onkin vielä totaalisesti auki.

Samaan aikaan Ferrari-kytkös on isosti esillä. Italialaistallin junioriohjelmassa on tällä hetkellä useita kovan luokan lupauksia, kun muun muassa Mick Schumacher, Callum Ilott ja Robert Shwartzman kyttäävät F1-paikkaa.

Heidän lisäksi soppaan on heitetty myös Nico Hülkenbergin nimi.

Ex-F1-kuskin Ralf Schumacherin mukaan Mick Schumacher ja Hülkenberg voivat molemmat päätyä Alfa Romeolle.

– Kaikki tietävät, miten tiiviisti Ferrari ja Alfa Romeo tekevät yhteistyötä. Olisi loogista, jos tulokaskuljettaja aloittaisi siellä, Schumacher sanoi veljenpoikansa Mick Schumacherin tilanteesta.

Alfa Romeon nykykuski Antonio Giovinazzi, 26, ei aio kuitenkaan hevillä luopua paikastaan.

– Kun tulin F1-sarjaan, minulla ei ollut mitään isoja nimiä tai isoja sponsoreita taustallani. Tulin tänne tulosten ja taitojeni avulla. Tiedän, että F1 on julma paikka – kuljettajan pitää olla erittäin hyvässä iskussa jokaisessa kisassa. Monesti kuljettajaa voi pitää huonona ja yhtäkkiä seuraavalla viikolla hän voi olla sankari.

– Tiedän, että jos jatkan samalla tavalla ja pystyn nappaamaan pisteitä, kukaan ei voi viedä paikkaa minulta, Giovinazzi uhosi Italian GP -viikonlopun alla.

– Saa nähdä mitä tapahtuu, mutta tiedän hyvin sen, mitä minun pitää tehdä. Minulta kaivataan nopeutta ja tasaisuutta, Giovinazzi jatkoi.

Alfa Romeon italialaiskuljettaja pääsee esittelemään taitojaan peräti kolmessa kotikisassa lähiaikoina. Sunnuntain Monzan GP:n lisäksi Italia isännöi ensi viikolla Mugellon ja muutaman viikon päästä Imolan kisoja.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja